Manisa Büyükşehir'de ‘CBS Günleri’

Manisa Büyükşehir'de ‘CBS Günleri’

Manisa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde TMMOB İzmir Şubesi tarafında Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Günleri düzenlendi. İkiz Kuleler Kongre Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş de katıldı.

Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) kültürünün farklı kesimlere tanıtımını ve yaygınlaştırılmasını amaçlayan ‘CBS Günleri’ TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından İkiz Kuleler Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediye Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, İzmir TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Kubilay Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi personeli ve çok sayıda davetli katıldı.
‘Ev Sahibine Teşekkür’
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İzmir TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Kubilay Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e bizlere ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederiz. CBS Günleri her yıl kutlanıyor. Bu yılda Manisa’da İzmir Büyükşehir ve Manisa Büyükşehir Belediyeleri’nin CBS ile ilgili yaptıkları çalışmaları dinleyeceğiz. Katılımlarınız için teşekkür ederiz” diye konuştu.
‘Birçok Önemli Projeyi Hayata Geçirdik’
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek sözlerine başlayan Metin Memiş, “Manisa, Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra Kent Rehberi, Proje Takip Sistemi, Numarataj, Coğrafi Bilgi Sistemi gibi birçok önemli çalışmayı hayata geçirdik. Başkanımız Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün de bizlere sağladığı destekle birlikte 17 ilçenin tamamında kurduğumuz hizmet ile birçok çalışmayı tamamladık. Sizlere burada ev sahipliği yaptığımız için de ayrıca mutluyuz. TMMOB İzmir Şubesi ve Manisa temsilciliğine de etkinliği Manisa’da yapıyor olmalarından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi. Büyükşehir Belediyesi personelleri Levent Kılınç ve Orçun Doğan’da, yapılan çalışmaları hazırladıkları sunumlarla katılımcılara aktardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.