Manisa Sapığı Sonunda Yakayı Ele Verdi

Manisa Sapığı Sonunda Yakayı Ele Verdi

Manisa'da evlere girerek kadınlara cinsel organını gösterip tacizde bulunan sapık yakalandı.

Manisa'da önceden belirlediği evlere giderek su isteyen, kapıyı açan kadınlara cinsel organını göstererek ardından taciz eden sapık Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sapığın girdiği evlerden birinin güvenlik kamerasına takıldığı, bunun ardından da polis tarafından gözaltına alındığı öğrenilirken, şikayetçi kadınlar sapığı teşhis etti.


Manisa'da korkulu rüya haline gelmişti

Manisa'da kadınların denk gelme korkusu yaşadığı sapık, geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde balkonda çamaşır asan kadına cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle ihbar edilmişti. Saldırganın bu ihbarın ardından Tevfikiye Mahallesi'nde bir apartmana giderek bir kadından su istemiş, kadının kapıyı açmasıyla beraber sözlü tacizde bulunmuştu. Kadının çığlık atmasıyla beraber toplanan mahalleli şahsı yakalayarak darp etti. Yaralı olarak olay yerinden kaçan saldırganın hastahaneye gideceğini tahmin eden polis ekipleri şahsı yakaladı.

Güvenlik kamerasına yakalandı
 
Adliyeye sevk edilen A.İ.Ş.’nin 30 Eylül tarihinde Tevfkiye Mahallesi’ndeki apartman dairesine girme anı apartmanın güvenlik kamerasına yakalandı. Önce kapıyı zorlayan A.İ.Ş., daha sonra zillere basarak kapının açılmasını sağlıyor. A.İ.Ş. bir süre sonra kapıdan kaçarak uzaklaşıyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.