Manisa'da FETÖ'nün En Üst Düzey İsmi Yakalandı

Manisa'da FETÖ'nün En Üst Düzey İsmi Yakalandı

FETÖ'nün Manisa İmamı yapılan başarılı operasyonla gözaltına alındı.

15 Temmuz'dan sonra başlatılan FETÖ soruşturmasının Manisa ayağını yürüten Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde daha önceden gözaltına alınan MHP'nin eski Manisa Milletvekilliği ve Manisa Baro Başkanlığı görevlerini yapmış olan Zeynep Balkız ve beraberindeki 12 kişi adliyeye sevk edilirken, FETÖ'nün Manisa imamı olduğu iddia edilen bir şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

Fethullah Gülen'in terör örgütü FETÖ ve Paralel Devlet Yapılanması'na karşı Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 25. Dönem MHP Manisa Milletvekili ve aynı zamanda eski Baro Başkanı olan Avukat Zeynel Balkız'ın da dahil olduğu 11 avukat polis tarafından gözaltına alınmıştı. Balkız ve beraberindekiler bugün gün itibariyle adliyeye sevk edilirken FETÖ'nün sözde imamı gözaltına alındı.
 
FETÖ'nün Manisa imamı yakalandı
 
Öte yandan FETÖ’nün sözde Manisa imamı olduğu iddia edilen kamu personeli olduğu öğrenilen M.Y. adlı şahıs ve tutuklanan eski Manisa İl Sağlık Müdürü Ziya Tay'ın kardeşi Tahir Tay da yakalanarak gözaltına alındı. M.Y. ve Tay sorgulanmak üzere Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.