Manisa'da konuşulan şaibeli iddia!

Manisa'da konuşulan şaibeli iddia!

Manisa'da günlerdir perde arkasında konuşulan ve ortalığı karıştıran bomba iddialar, Yerel Gözcü internet sitesinden yayınlandı.

İddiaya göre yıllardır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün eşinin akrabası olan bir şahıs, belediyede çalışan öğretmenlerin iki buçuk milyon civarındaki parasını, zimmetine geçirerek kendi hesabına yatırdı. Şahsın bu parayla iki otomobil aldığı iddia edildi.

Bir öğretmenin fazla mesai parasını alamadığını iddia etmesiyle gün yüzüne çıkan ve belediye başkanının eşinin akrabası olan şahsın "ne yapayım geçinemiyorum yaptım" şeklinde savunma yaptığı iddia edilen olayda belediye yetkilileri, bu iddiaların basına yansımasından sonra durumu savcılığa iletti.

Öğretmenlerin fazla mesailerini zimmetine geçirdiği iddia edilen şahsın, bu yolla aldığı iki otomobili satıp parayı iade ettiği ve bu yolla ceza almaktan kurtulmak istediği iddiaları konuşuluyor.

Vatandaşın bilgi edinme hakkı nedeniyle belediye yetkililerinin iddialar ile ilgili açıklama yapması bekleniyor. (Yerel Gözcü)

58165855-ecxn8rm-rkpsdezu6movmjqpfxnygjb0v2-qr6qhsi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.