Manisa’da Manisa TV konuşuluyor!

Manisa’da Manisa TV konuşuluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, Manisa’nın tanıtımına katkı koymak amacıyla kurulan Manisa TV yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle yayın hayatına son verdi.

MEDYA EGE - Manisa’nın uydudan tek yayın yapan televizyonu olma özelliğini taşıyarak 2020 yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Manisa TV, yayın hayatına girmişti. Uydudan ulusal ve uluslararası yayın yapabilen Manisa’nın tek televizyon kanalı olan Manisa TV’de uzun yıllar İzmirli gazeteci ve televizyoncular da programlar yapmaya başlamıştı.

Manisa TV’nin, bir gecede yayın hayatına son veren kararın ise ekonomik nedenler olduğu iddia edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinin keseceğini açıklamasıyla Manisa TV’nin yayın hayatına son verilmesi aynı anlama geldi. İki yıl yayın hayatını sürdüren Manisa TV için yapılan yatırımlar ise bütün medya dünyasının dikkatini çekmişti.

Manisa’nın tanıtımına katkı koyacağını düşünen Manisa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da bulunan merkez medya kuruluşlarını bile kıskandıracak şekilde büyük yayın stüdyoları ve büyük yayın cihazları satın alınmasına destek olmuştu.

İki önce kurulan ve yayın hayatına başlayan Manisalıların milyonlarının yatırıldığı Manisa TV’nin bir gecede yayın hayatına son verilmesi ise akıllarda büyük soru işaretleri bıraktı. Kar amacı gütmeyen, sadece Manisa’nın tanıtımı için kurulan Manisa TV’nin büyük zararlar göstermesinin yanında, milyonlar harcanan Manisa TV’nin kapandıktan sonra milyonluk yayın yatırımlarının ne olduğu ise cevap bekleyen bir başka soru. Manisa TV’nin ölü yatırım halinde kalmasından dolayı Manisalıların milyonlarının çöpe gittiği ise Manisa’da en çok konuşulan konu haline geldi.

whatsapp-image-2023-08-31-at-14-26-22.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.