Manisalı Genç İntihar Etmek İstedi Annesini Çağırdı Ne Olduysa O An Oldu

Manisalı Genç İntihar Etmek İstedi Annesini Çağırdı Ne Olduysa O An Oldu

Manisa'da yaşanan olayda intihar etmek için bir binanın 5. katına çıkan genç, annesinin çağrılmasını istedi.

Uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen genç, oturduğu binanın en üst katına çıkarak intihar edeceğini söyledi. İsmail E. isimli genç annesinin getirilmesini isteyince anne polis tarafından getirildi. Çatının ucunda duran oğlunu gören kadın bir anda "atla da kurtulayım" deyince genç çatıdan kendini boşluğa bıraktı.

İsmail E., kendisini ikna etmeye çalışan polislere ve psikologlara "Bir tek şartla inerim o da annemin buraya gelmesi. Onun yüzünü göreyim hemen ineceğim" dedi.

Polis, gencin isteğini üzerine bazı suçlardan dolayı denetimli serbestliği bulunan ve Manisa Adliyesi'nde çalıştıırlan anne Ayşegül E.'yi olay yerine getirdi.

Ayşegül E., oğlunu çatıda görünce "Nedir senden çektiğim. Atla da sen de ben de kurtulayım bari" dedi. Bunun üzerine İsmail E. kendini boşluğa bıraktı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı AKS birimlerinin açtığı hava yastığına düşen genç ölümden kurtuldu.

Olay yerinde hazır bulunan 112 Acil Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından İsmail E. Manisa Merkez Efen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan oğlunu yerde hareketsiz şekilde gören anne Ayşegül E. feryatlar ederken uzun uğraşlar sonucu sakinleştirildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.