Manisa'nın En Doğusuna Hizmetler Sürüyor

Manisa'nın En Doğusuna Hizmetler Sürüyor

Hizmetler ara vermeden devam ediyor.

Selendi’nin Halılar Mahallesi’nde 17 bin 600 metre uzunluğunda altyapı ağı kuran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahalleye 100 tonluk içme suyu deposu da inşa ederek vatandaşları daha sağlıklı suya kavuşturuyor.
           
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde başlattığı altyapı dönüşüm hamlesini uzak yakın demeksizin Manisa’nın tüm ilçelerinde hızla sürdürüyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Selendi ilçesine bağlı Halılar Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon hattı ihtiyacını sıfırdan kurduğu altyapı ağlarıyla giderdi. Mahallede 11 bin 650 metre içme suyu ile 5 bin 950 metre kanalizasyon hattı yenilenerek, 30 yıl önce döşenmiş hatlar MASKİ ekiplerinin çalışmalarıyla kusursuz hale getirildi. Bu çalışmaların noktalanmasının ardından MASKİ, mahalleye yeni bir içme suyu deposu da kazandırıyor. 100 ton kapasitesindeki su deposu tamamlandığında, Halılar mahalle sakinleri daha modern ve sağlıklı sistemlerle içme suyu tüketecek.
 
“İlçelerimizi kalkındırmaya devam edeceğiz”
 
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, mahallelerin tüm ihtiyaçlarını giderecek çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi. Genel Müdür Yardımcısı Aslay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, ‘Hizmetler Manisa’nın en doğusundan başlayacak’ demişti. Başkanımızdan aldığımız talimatlar doğrultusunda Selendi’deki ekiplerimizin çalışması hızlı bir şekilde ilerliyor. İlçemizin Halılar Mahallesi’nde yaklaşık 18 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniledik. Yine mahallemizin ihtiyacı olan içme suyu deposu inşa işimiz devam ediyor. Yaptığımız yatırım ve projelerle Manisa’mızın her ilçesini kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.