Mansur Yavaş İzmirlilere seslendi: 15 Mayıs'ta sizi Ankara'ya bekliyoruz

Mansur Yavaş İzmirlilere seslendi: 15 Mayıs'ta sizi Ankara'ya bekliyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir'de konuştu: 15 Mayıs'ta genel başkanımızı ilk turda seçeceğiz, sizler de geleceksiniz. 15 Mayıs'ta sizi Ankara'ya bekliyoruz. O yürümeyi seviyor.

MEDYA EGE - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük mitingi öncesi İzmirlilere hitap etti.

Başkan Yavaş, İzmirlilere "Sevgili İzmirliler Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkentinden selam getirdim. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diyerek sözlerine başladı.

mansur-yavas-medyaege-izmir.jpg

Mansur Yavaş'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Siyasi partilerin fikirde yarıştığı dönem artık bitti. Seçimde sürekli üstümüze bir şey sallamaya başlıyorlar 21 yıl sonunda söyleyecek bir şeyleri olmadığı için. Nefret dilini yok edeceğiz ve Türkiye'yi normal siyasette buluşturacağız.

Yuh çekip de nefesinize yazık etmeyin

Bu adamlara devlet mi teslim edilir?

Bu ülkede teröristlerle suçlanacak son kişi Sayın Kılıçsaroğlu'dur. Bu ülkeyi sıfır terörle aldılar; şimdi getirdikleri hal bu. Şimdi herkesi terörist ilan ediyorlar. Bunlar mevsimlik vatanseverler. Söyleyecek sözü olmayanların söyleyecek sözü bu. Bu ülkede artık siyasetin normalleşmesinin zamanı geldi. 85 milyon insana oy vermesin vermesin herkese eşit davranacağız.

15 Mayıs'ta genel başkanımızı ilk turda seçeceğiz, sizler de geleceksiniz. 15 Mayıs'ta sizi Ankara'ya bekliyoruz. O yürümeyi seviyor. Beraber Çankaya'ya yürüyeceğiz.

Gençler İzmir'de ilk turda bitireceğiz, söz mü? Sizlere verdiğimiz sözleri tutmaya söz veriyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.