MARBİ İKİ ÖDÜL BİRDEN ALDI!

MARBİ İKİ ÖDÜL BİRDEN ALDI!

İnternet üzerinden baharat satışı yapan öncü markalarından MARBİ geçtiğimiz hafta sonu İstanbul da Kalitesini aldığı Ödül ile tescillerken aynı günlerde Ankara da gerçekleştirilen Kahramanmaraş Tanıtım Günlerine katıldı.

MARBİ’nin Ankara da gerçekleştirilen tanıtım günlerinde ‘kaliteli baharat ürünleri’ halkın yoğun ilgisini çekti.

Yaşama Dokunanlar Platformu tarafından organize edilen Türkiye Tarım Ürünleri Oskar Yarışması’nda, tarla ürünleri kategorisinde mücadele eden Kahramanmaraş, MARBİ ile “PUL BİBER” de “Kalite Ödülü” kazandı. İstanbul Maltepe Cevahir otel’de düzenlenen ve 169 gıda firmasının katıldığı “Türkiye Kültür Ürünleri Oscar Ödülleri Gala’sında” Kahramanmaraş “Pul Biber” de “Kalite Ödülü” MARBİ Gödeoğlu Biber Sanayi adına firma yöneticilerinden sn. Fatma Ece Gödeoğlu’na takdim edildi. MARBİ Gödeoğlu Biber’in Başkent Ankara da düzenlenen II. Kahramanmaraş Tanıtım Günlerindeki standına firmanın Kalite Ödülü kazandığını duyan halk yoğun ilgi gösterdi. 

Türkiye Tarım Oskarları Yarışmasında kazandıkları Kalite Ödülü ve Tanıtım Günlerine katılımlarını 46 tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı’nın mikrofonuna değerlendiren MARBİ Gödeoğlu Biber Sanayi yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Gödeoğlu şu sözleri söyledi. 

Marbi Yöneticisi Gödeoğlu; dünyaca tescilli Kahramanmaraş Kırmızı Biberimize “PUL BİBER” dalında “Kalite Ödülü” kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşarken başkent Ankara da düzenlenen “Kahramanmaraş Tanıtım Günleri”nde beklentilerimizin çok üzerinde bir ilgi ve alakayla karşılaştık. Biz açıkçası bu kadar ilgi beklemiyorduk! MARBİ markamızı tanıtmak, markamızın algı oluşturmasına yönelik tanıtım yapmak amacıyla katılmıştık. Üretimde Kalite ve kaliteli ürünlerimize layık görülen ödülün sizlerin vasıtasıyla bölge ve ulusal basında yer almasıyla halk baharatta kaliteye yoğun ilgi gösterdi. MARBİ ailesi olarak bizi tercih eden müşterilerimize ve ödüle layık gören jüri üyelerine teşekkür ederiz. MARBİ Kaliteden asla ödün vermeyecektir. Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.