Margaux Restaurant’ta seçkin lezzetlerle, ışıltılı bir gece

Margaux Restaurant’ta seçkin lezzetlerle, ışıltılı bir gece

Mövenpick Hotel Izmir’de romantik, keyifli ve kaliteli bir yılbaşı gecesi için hazır mısınız? Özenle hazırlanmış yeni yıl programı, yılın bu son gecesinde, sizlere aileniz ve dostlarınızla paylaşacağınız çok özel bir yılbaşı vadediyor.

Mövenpick Hotel Izmir executive şefi Murat Yıldız ve ekibinin özenle hazırladığı gurme lezzetlerden oluşan 5 aşamalı yılbaşı menüsü sizlere benzersiz lezzetler sunarken, 2017’in ilk dakikalarına keyifli bir başlangıç yapmanızı sağlayacak “Reverans Orkestrası”nın muhteşem performansı, gecenin ritmini arttıracak. 20.00-01.00 saatleri arasında gerçekleşecek yılbaşı eğlencesi, KDV dahil kişi başı 299TL.
 
Yeni yıla, Mövenpick Hotel Izmir’de uyanın.
 
Yeni yıl gecesi Mövenpick Hotel Izmir’de kalın; kaliteli ve ayrıcalıklı hizmetin tadını çıkarın. Superior odada konaklama, Margaux Restaurant’ta lezzetli bir yeni yıl kahvaltısı ve Coral Sağlık Kulübü’nde fitness salonu, kapalı havuz, sauna ve buhar odası hizmetlerinden ücretsiz yararlanma imkanı içeren iki kişilik yılbaşı konaklama paketi fiyatı, gece başı KDV dahil 300 TL.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.