Marmaris’in Şirin Köyü Selimiye’de Avantajlı Konaklama Seçenekleri

Marmaris’in Şirin Köyü Selimiye’de Avantajlı Konaklama Seçenekleri

Ege Bölgesi’nin doğası ile dikkat çeken noktalarından Selimiye, durgun denizi ve yeşil alanları ile hem huzur hem de keyif bulacağınız bir konaklama deneyimi vaadetmektedir.

Zeytin, badem ve çam ağaçlarının donattığı Selimiye, Marmaris ilçe merkezine 45 km uzaklıkta yer almaktadır. Yaz aylarında sıcak havası ile tipik Akdeniz iklimini yansıtan bu turistik köyde, kış ayları ılık ve kısa sürelidir. Bu iklimsel özellikler göz önünde bulundurulduğunda Selimiye 4 mevsim ziyarete uygun olarak değerlendirilmektedir. Başta yaz ayları olmak üzere yoğun ziyaret alan turizm alanlarından biri olan Selimiye’de ekonomik konaklama seçeneklerinden, lüks otellere kadar pek çok seçenek bulunmaktadır. Siz de bu yıl tatil planınızı yaparken doğal güzellikleri ile büyüleyen bir noktayı seçmeyi tercih ederseniz, https://otelleri.net/selimiye size bölgenin en özel tesisleri hakkında detaylı bilgi sunmaktadır. 

Selimiye’de Romantik Bir Balayı İçin Loca Hotel

Muğla’nın doğa harikası noktası Selimiye’de eşsiz konumu ile özel hizmetleri ile göze çarpan Loca Hotel, yılın tüm yorgunluğunu geride bırakmak isteyen misafirlerin haricinde romantik bir balayı geçirmek isteyenler için keyifli olanaklar sunmaktadır. Uçsuz bucaksız bir deniz manzarası ile konuklarını ağırlamakta olan tesis, Marmaris Otogarı'na 45 km, Dalaman Havalimanı'na ise 135 km mesafede yer almaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesiste misafirler güne tesisin yetiştirdiği organik ürünlerle hazırlanan kahvaltı ile başlamaktadır. Loca Hotel, sade dekorasyona sahip, huzur veren 10 odaya sahiptir. 

Denize 1 km uzaklıkta yer alan tesiste, misafirlerin eşsiz Ege Denizi’nin keyfine varabilmesi için shuttle hizmeti sunulmaktadır. Tesis bünyesinde yer alan deniz manzaralı sonsuzluk havuzu ise benzersiz bir serinleme deneyimi yaratmaktadır. En özel lezzetleri gün boyu tadabilmeniz için Loca Hotel’in 1 adet a la carte restoranı bulunmaktadır. Rahatlamanız ve gevşemeniz içinse kaplıca küveti hizmet vermektedir. Balayı çiftleri için bölgenin en özel tesisleri arasında yer alan Loca Hotel’de romantik bir tatil planlamak için http://www.locahotel.com/ linkinden bilgi alabilirsiniz. 

Ege’nin Meşhur Taş Evlerinde Konaklama Keyfi Sunan Luna Begonvil Taş Evler

Doğal güzellikleri ile meşhur Marmaris köyü Selimiye’de konuklarını ağırlayan Luna Begonvil Taş Evler, sunduğu eşsiz doğanın yanı sıra, bölgenin mimarisini yansıtan konaklama birimleri ile dikkat çekmektedir. Huzur ve keyif dolu anlar vadeden tesis, oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlamaktadır. Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerle tatilini taçlandırmak isteyen misafirler içinse gün boyu a la carte restoran hizmet vermektedir. Rahat bir konaklama deneyimi yaşamanız için özenle dekore edilmiş 24 odası bulunan tesis, Marmaris ilçe merkezine 43 kilometre, Selimiye Mahallesi’nin merkezi noktasına 270 metre, Marmaris Otogarı’na 40 kilometre, Milas-Bodrum Havalimanı’na 152 kilometre ve Dalaman Havalimanı’na ise 134 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. 

Denize yalnızca 5 dakikalık bir yürüyüş ile ulaşacağınız Luna Begonvil Taş Evleri’in özel plajı ve iskelesi bulunmaktadır. Tesis içerisinde vakit geçirmek isteyen misafirler içinse 2 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir. Marmaris’in eğlenceli dünyasından uzaklaşarak, sakin ve huzur dolu bir konaklama deneyimi https://www.lunabegonviltasevler.com/ ‘da 16 yaş ve üzeri misafirlerini beklemektedir. 

Selimiye’nin Denize Sıfır Oteli Melek Hotels Selimiye

Ege’nin mavisini doyasıya yaşamak isteyenler için eşsiz konumu ile dikkat çeken Melek Hotels Selimiye, kusursuz bir yaz tatili için misafirlerini beklemektedir. Muğla Dalaman Havalimanı’na 134 kilometre mesafede yer alan tesis, şık ve kullanışlı 14 odaya sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, misafirler güne lezzetli bir kahvaltı ile başlarken, tesisin deniz manzaralı restoranı gün boyu en seçkin yemeklerle misafirlerini ağırlamaktadır. Denize sıfır konumu ile dikkat çeken Melek Hotels Selimiye, özel plaja ve iskeleye sahiptir. Huzur veren deniz manzarası ile yılın tüm yorgunluğunu geride bırakacağınız bir tatil olanağına http://www.melekhotels.com/ ‘dan ulaşabilirsiniz. 

Doğayı Sınırsızca Yaşamak İsteyenler İçin Kekik Otel Selimiye

Marmaris’in hareketli yaz tatillerine olanak sunan imkanlarından farklı olarak, bölgenin doğası ile iç içe ve sonsuz bir huzur yaşayacağınız bir tatil hayal ediyorsanız Kekik Otel Selimiye, yemyeşil bir doğanın içerisinde yer alan konumu ile size hayalinizin ötesinde bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Selimiye Koyu manzarasına hakim bir noktada konuklarını ağırlamakta olan tesis, Marmaris ilçe merkezine 45 kilometre, Muğla Dalaman Havaalanı’na ise 136 kilometre mesafede yer almaktadır. Her biri koy manzarasına hakim ve farklı dekorasyona sahip 10 odaya sahip tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Yılın tüm stresini geride bırakmanız ve kafa dinlemeniz için özenle hizmet vermekte olan Kekik Otel Selimiye, bir yetişkin oteli olup yalnızca 12 yaş ve üzeri misafirlerini ağırlamaktadır. Koy manzarasına karşı, keyifli bir serinleme deneyimi yaşamayı arzu eden misafirler içinse tesis bünyesinde 1 adet açık havuz hizmet vermektedir. Mükemmelliği, sadelik ve şık detaylarla yakalayan Kekik Otel Selimiye’de unutulmaz bir tatil planı yapmak için https://www.kekikotelselimiye.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.