Marvel's Spider-Man İngiltere'yi altüst etti!

Marvel's Spider-Man İngiltere'yi altüst etti!

Oyun dünyasına hızlı bir giriş yapan Marvel's Spider-Man, 2018 yılının en hızlı satan oyunu oldu.

Bildiğiniz gibi Marvel's Spider-Man geçtiğimiz gün PlayStation 4 platformuna çıkışını gerçekleştirdi. Oyun dünyasına hızlı bir giriş yapan yapım, 2018 yılının en hızlı satan oyunu oldu.

GameIndustry International'in paylaştığı bilgilere göre, Marvel's Spider-Man, God of War'ın ardından Birleşik Krallık satışlarını adeta altüst etti ve 2018 yılında İngiltere'nin en hızlı satan oyunu oldu. Marvel's Spider-Man, bu başarısıyla Marvel oyunları arasında da ilk sırayı kaptı. Eh haksız da sayılmazlar açıkçası. 

2018 yılı biraz oyuncular için sıcak geçiyor. God of War, Red Dead Redemption 2 ve daha fazlası açıkçası yılın oyunu seçimlerini zorlaştırıyor. God Of War, şüphesiz bu senenin oyun dünyasına bomba gibi düşen yapımların başında geliyor.

God of War'ın ardından Spider-Man'de büyük bir satış başarısının altına imza attı. Spider-Man, 2018 yılında Birleşik Krallık'ın en hızlı satış yapan oyunu oldu. 

Diğer oyunlara sırasıyla bakacak olursak;

Spider-Man
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age
Grand Theft Auto V
F1 2018
Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Pro Evolution Soccer 2019
Mario Kart 8 Deluxe
Destiny 2: Forsaken
PlayerUnknown’s Battlegrounds
Lego The Incredibles
Bakalım 2019 yılı biz oyuncular için nasıl geçecek? Buna ek sizler için incelediğimiz Marvel's Spider-Man oyununun inceleme videosuna da yukarıdan ulaşabilirsiniz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.