MASKİ Dibekdere'de Eski Hatları Yeniliyor

MASKİ Dibekdere'de Eski Hatları Yeniliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin Dibekdere Mahallesi’nde kanalizasyon hatlarını yenilemek için proje çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanlığı bu kapsamda Ahmetli’nin Dibekdere Mahallesi’nde 35 yıllık kanalizasyon altyapısını yenilemek için proje çalışmalarını başlattı. Projeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı teknik personelinin etüd ve arazi ölçümü gerçekleştirdiği mahallede Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı’da muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“Mahallemiz uzun yıllar rahat edecek”
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün kanalizasyon hatlarını yenilemek için başlatacağı çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerinin çok memnun olduğunu belirten Dibekdere Mahalle Muhtarı Kemal Esen, ”Mahallemizde bulunan kanalizasyon hatları 35 yıllık. Çok eski oldukları için çok büyük bir tehlike oluşturuyor. MASKİ Genel Müdürlüğü’ne hattın yenilenmesi için başvuruda bulunduk.   Sağ olsunlar kazı çalışmalarının başlaması için mahallemizde ölçüm çalışmalarını başlattılar. Proje çalışmaları tamamlandıktan sonra da kısa zaman içerisinde altyapılarımızın yenileme çalışmaları başlayacak. Yenilenecek altyapı hatları sayesinde mahallemiz uzun yıllar rahat edecek. Mahallemize verdikleri hizmetlerden dolayı başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ederim” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.