MASKİ, HAMZABEYLİ DERESİ’Nİ TEMİZLEDİ

MASKİ, HAMZABEYLİ DERESİ’Nİ TEMİZLEDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Hamzabeyli Mahallesi’ndeki dere temizlik çalışmasını tamamlayarak, dere kirliliğinin neden olduğu su taşkınlarının önüne geçti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde derelerde yürüttüğü temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarıyla dereleri güvenli ve sağlıklı duruma getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, 4 iş makinesi ile çalışma yaptığı Şehzadeler ilçesinin Hamzabeyli Mahallesi’ndeki derede 3 bin metrelik temizlik çalışmasını tamamladı. MASKİ ekiplerince yapılan çalışma ile yağışlı havalarda Hamzabeyli Deresi’nde sağlıklı şekilde su akışı sağlandı. Çalışmayla aynı zamanda, kirlilikten kaynaklanan haşerat oluşumu da engellenmiş oldu.
Eski Halinden Eser Kalmadı
    Mahallede tamamlanan dere temizlik çalışmasından memnun olduklarını ifade eden Hamzabeyli Mahalle sakinlerinden Halil Güleç, “Çalışmalardan memnunuz. Deremiz temizlendi. Eski halinden eser kalmadı. İleride inşallah daha güzel olacak. Eskiden sinek ve pislik içerisindeydi. Cengiz Başkan’ımıza çok teşekkür ederiz” dedi. 
Gelecek yıllar için daha güzel olacak
    MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmasından memnun olduğunu belirten mahalle sakinlerinden Kadir Çavdar, “Deremizin önceki durumu çok kötü durumdaydı. Koku ve sinek çok oluyordu. En ufak bir rüzgarda koku yayılıyordu. Koku evlere siniyordu. Çocuklarımız köyde oturmak istemiyorlardı. Büyük bir sorunumuzdu. Çalışmalardan dolayı memnunuz. Allah razı olsun. Gelecek yıllar için daha güzel olacak” dedi.
“Mahallem adına çok teşekkür ederim”
    Çalışmalar için Başkan Cengiz Ergün’e teşekkürlerini sunan Hamzabeyli Mahalle Muhtarı Mustafa Aydemir, “Güzel bir çalışma oldu. Deremiz ıslah edildi. Daha önceden derede koku ve sinek oluyordu. Zaman içerisinde daha güzel olacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı kontrol mühendislerine ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Mahallemizde altyapı çalışmamız da olacak. Mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.