MASKİ Köprübaşı'nı Kanalizasyon Hattına Kavuşturdu

MASKİ Köprübaşı'nı Kanalizasyon Hattına Kavuşturdu

MASKİ Esentepe'nin kanalizasyon problemini çözdü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Esentepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmayla mahalleyi kanalizasyon hattına kavuşturarak, 30 yıllık problemi çözdü. 
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarıyla mahallelerin sorunlarını bir bir ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ ekipleri, Köprübaşı Borlu Mahallesi’ne bağlı Esentepe Mahallesi’nde kanalizasyon borusu döşeyerek, mahallelinin 30 yıldır çektiği sıkıntıyı giderdi. MASKİ tarafından gerçekleştirilen çalışma sayesinde, kötü koku ve sinek oluşumunun önüne geçilerek, hastalık riski de ortadan kaldırıldı.


Amacımız Manisa genelindeki tüm altyapı sıkıntılarını gidermek
Manisa genelinde yürütülen altyapı çalışmalarıyla mahallelerin yıllanmış sorunlarına çare olduklarını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “Manisa’nın 17 ilçesinde bulunan bini aşkın mahallemize altyapı hizmeti ulaştırıyoruz. Önceden köy olan yerleşimlerin hem içme suyu hem de kanalizasyon konusunda ciddi sıkıntılara sahip. Biz de MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bunların bir bir üstesinden gelmek amacıyla tüm ekibimizle yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette ki tüm sorunların bir anda çözülebilmesi imkansız, ama amacımız elimizden gelenin de üstünde bir çaba göstererek en ücra yerleşime kadar bütün mahallelerimizin bu sıkıntılarını çözüme ulaştırmak” şeklinde konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.