Master Of Cake'de, Buca Belediyesi üç madalya kazandı!

Master Of Cake'de, Buca Belediyesi üç madalya kazandı!

Buca Belediyesi Semt Evi kursiyeri Ayşın Bayram, pastacılık alanında çalışan profesyonellerin katıldığı Master Of Cake Pasta Yarışması ve Pastacılık Çikolata Festivali'nde kurabiye, kutlama ve düğün pastası kategorilerinde 3 madalya kazandı.

Nilda Altın Okay- 7'ncisi İzmir'de gerçekleşen ve pastacılık alanında çalışan profesyonellerin katıldığı Master Of Cake Pasta Yarışması ve Pastacılık Çikolata Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. Buca Belediyesi Ceren Özdemir Semt Evi kursiyeri Ayşın Bayram, Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirilen festivalde kurabiye, kutlama ve düğün pastası kategorilerinde toplam 3 madalyaya layık görüldü.

ftwfq-wwaaapjq3.jpg

Buca Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Master Of Cake Pasta Yarışması ve Pastacılık Çikolata Festivali'nde Ceren Özdemir Semt Evi kursiyerimiz Ayşın Bayram, kurabiye, kutlama ve düğün pastası kategorilerinde toplam 3 madalya ile ödüllendirildi. Semt Evlerimiz aracılığıyla kadınlarımızın toplumsal ve ekonomik hayata daha etkin katılmaları için destek olmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi.

ftwfq-vxoae6xkq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.