Masterler Konfederasyonu Karadeniz'de bir araya geldi!

Masterler Konfederasyonu Karadeniz'de bir araya geldi!

Masterler ve Veteranlar ligleri kurumsallaşarak federasyon ve konfederasyon yapılanmaları altında organize oluyor. Bu alanda Türkiye’nin tüm bölgelerinde temsil edilen Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu çalışmalarını aktif olarak sürdürüyor.

Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu çatısı altında toplanan Federasyon başkan ve yöneticileri Artvin’in Hopa ilçesinde “Başkanlar Kurulu Toplantısı’nda” bir araya geldi. 2 günlük programda geleceğe dönük çeşitli kararlar alındı. Ev sahipliğini Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu’nun yaptığı programa, Konfederasyonu oluşturan 7 kurucu Federasyon temsilcileriyle, Türkiye’nin her bölgesinden Lig ve Dernek yöneticileri, Veteranlar/Masterler camiasının temsilcileri katıldı. 2 gün süren Başkanlar Kurulu Karadeniz Toplantısı 3 oturumda gerçekleşti. Program kapsamında Karadeniz’in doğal güzelliklerini de keşfetme fırsatı bulan temsilciler Borçka Karagöl Tabiat Parkı gezi ve piknik programına katıldı.

TÜRKİYE’NİN TÜM BÖLGELERİNDEN TEMSİLCİLER KATILDI

Toplantıya Akdeniz Masterler Federasyonu, Anadolu Masterler Dostluk Federasyonu, Çukurova Masterler Federasyonu, Güney Marmara Masterler Federasyonu, Marmara Masterler Federasyonu, İstanbul Veteranlar Ligi, Ulusal Veteranlar Ege Bölge Federasyonu Türkiye Veteranlar Ligi ve ev sahibi olarak Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonu ile Artvin Çoruh Veteranlar, Arhavi Veteranlar, Arhavi Sosyal Etkinlikler Ases, Ardanuç Masterler, Ardeşen Veteranlar, Borçka Masterler, Çayeli Masterler, Çayeli Şöhretler Veteranlar, Fındıklı Veteranlar, Hopa Veteranlar, Murgul Veteranlar, Görele Masterler, Of Masterler, Trabzon Altunbaş Yapı Veteranlar, Sürmene Masterler, Pazar Veteranlar, Vakfıkebir Veteranlar, Pazarspor Masterler, Yusufeli Belediye Veteranlar, Beykoz Masterler, Niğde 51 Veteranlar, Adana Güneşi Masterler, Kozyatağı Veteranlar Spor Kulüplerinin Başkan ve Temsilcileri katıldı.

TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR:

1- 2020-2021 sezonunun 17-18 Ekim 2020 tarihinde başlatılmasına,
2- Nisan 2020 tarihinde planlanan, Pandemi nedeniyle ertelenen Konfederasyon Şampiyonası'nın 28 Ekim- 1 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleştirilmesine,
3- 2020- 2021 sezonuna ilişkin oluşturulan "Statü ve Talimatların" bağlı federasyonlara tebliğ edilmesine,
4- Çukurova Masterler Federasyonu 2020- 2021 Sezonuna "Talat Güler Sezonu" olarak isim verilmesine,
5- Güney Marmara Masterler 2020- 2021 Sezonunun "Kerim Can Eltan Sezonu" olarak isim verilmesine,
6- Konfederasyonun 2020- 2021 dönemine ait 2. toplantısının 5-6 Eylül 2020 tarihlerinde Anadolu Masterler Dostluk Federasyonunun ev sahipliğinde Niğde İlinde yapılmasına,
7- Konfederasyon tarafından, toplumsal duyarlılık gerektiren Sosyal Projelerin oluşturulmasına ve gerçekleştirilmesine,
8- Konfederasyonumuz, Covid-19 salgın sürecini yakından takip etmekte olup, gelişecek süreçle ilgili değişikliklerin Federasyonlarla paylaşılmasına karar verilmiştir.

SONUÇ BİLDİRGESİ YAYINLANDI

Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu Karadeniz Başkanlar Kurulu toplantısının ardından bir sonuç bildirgesi yayınlandı. Bildirgede şu görüşlere yer verildi: ““Her Yaş İçin Spor” sloganı ile dil, din ve kültürel birlikteliği bir araya getirmek, bölgeler arasında dostluk köprüsünün oluşmasını sağlamak, insani değerleri ön plana çıkarmak, ülkenin milli birliğini ve Veteran / Master sporunun gelişimine katkı sunma amacıyla oluşturmaya çalıştığımız Konfederasyonumuzun faaliyetlerine ilişkin, ev sahipliğini Türkiye Masterler Birliği Futbol Federasyonunca gerçekleştirilen toplantıya, 7 kurucu Federasyon temsilcileriyle, Ülkemizin her bölgesinden Lig ve Dernek yöneticileri, Veteranlar/Masterler camiasının seçkin insanlarının katılımıyla 18- 19Temmuz 2020 tarihlerinde, Hopa/Artvin ilçesinde gerçekleştirilmiştir.

Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu, Başkanlar Kurulu Karadeniz Toplantısına katılım gerçekleştiren Konfederasyon üyeleri tüm iştirakçi Federasyon ve Dernek Başkanları ile üyelikleri yakın zamanda açıklanacak Liglerimizin çok değerli başkan ve temsilcilerine teşekkür ediyor; Master ve Veteran sporun gelişimi ile milli birlik ve beraberlik oluşumunda Dünyada başka bir örneği olmayan Konfederasyon birlikteliğine olan teveccühlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bünyesinde 2020-21 Futbol sezonunda 10 bin gibi ulaşılması mümkün olmayan lisanslı sporcu sayısını barındıran Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu (UVMK) stratejik hedefleri, vizyon ve misyonuyla, ülkemiz coğrafyasını tek çatı altında toparlamış, bölgeleri yakınlaştırdığı gibi gönüllerin de kucaklanmasını sağlamıştır.”  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.