MASTERS 100 Cup başladı

MASTERS 100 Cup başladı

Kültürpark Tenis Kulübü'nde yine heyecan fırtınası esiyor.

Turnuvanın artık uluslararası olduğunu belirten Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu "Coşkun Güner gibi çok kıymetli üyemizin adına düzenlediğimiz başarılı turnuvayı bu sene ITF kategorisi ile taçlandırdık. Geçtiğimiz sene Türkiye'nin her yerinden sporcular katılmıştı, bu sene farklı ülkelerden de sporcu ağırlıyoruz. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkürler” diye konuştu.

1665853427782-foto1.jpg

“TENİS BENİM VAZGEÇİLMEZİM”

Turnuva sponsoru Coşkun Güner ise tecrübeli tenisçiler ile gençleri buluşturan turnuvanın her sene artan başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güner “Kültürpark Tenis Kulübü, bugüne kadar birçok başarılı sporcu yetiştirmiş, İzmir'in sosyal yaşamında da önemli yere sahip olan köklü bir kulüp. Tenis, sosyal yaşam ve bu güzel insanlarla bir arada olmak benim hayatımın vazgeçilmezlerinden. Ben hayatta olduğum sürece, birlikte başarısını her sene daha da katladığımız bu turnuva devam edecek” şeklinde konuştu.

Öte yandan turnuvanın oyuncu gecesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birleştirilerek, 25 Ekim Salı akşamı kulüp bahçesinde unutulmaz bir resepsiyon gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.