MAVİ BAYRAK ŞAMPİYONU SEFERİHİSAR

MAVİ BAYRAK ŞAMPİYONU SEFERİHİSAR

“En çok mavi bayraklı halk plajı olan ilçe”  unvanının da sahibi oldu.

2017 mavi bayrak teslim töreni Doğanbey Mavi Bayraklı Plajı olan Havacılar Sitesi sahilinde gerçekleştirildi. Törende Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer halk plajlarının mavi bayrakları ve sertifikalarını teslim alırken, Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü,  marinaya ait Mavi Bayrak ve belgesini aldı.

 Törende konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Mavi Bayrak,  peşinden tutkuyla koştuğumuz ve gerekli kriterleri yerine getirerek sayısını arttırmaya çalıştığımız bir proje  bizim için. Mavi bayraklı plaj sağlık, güvenlik, temizlik kriterleriyle bir kalite standardı. Türkiye’nin hiçbir yerinde bu kadar çok mavi bayraklı plaj, belediye tarafından ücretsiz olarak işletilmiyor.  Burada gördüğünüz halk plajı, şezlongu, wc’si, cankurtaranı, güvenliği ve tüm standartlarıyla ücretsiz olarak halkımızın kullanımına sunulmuş durumda. Tüm vatandaşlarımıza bu kalite standardını korumaya ve bu güzelliklere sahip çıkmaya davet ediyorum. Bizden desteklerini esirgemeyen Mavi Bayrak Kuzey Ege Koordinatörü Doğan Karataş ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Mavi Bayrak Kuzey Ege Koordinatörü Doğan Karataş ise; “Artık Seferihisar’da mavi bayrak töreni bir klasik haline geldi. Başkanımız Tunç Soyer’e bu sürekliliği sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Mavi bayraklı plajlar temizlik, güvenlik, çevre, güvenlik gibi birçok kriterin bir araya gelmesiyle bir bütünlük içerisinde verilebiliyor. Seferihisar’da 10 mavi bayraklı 10 halk plajına sahip. Bu sayı Türkiye’de belediye tarafından işletilmekte olan en yüksek sayıdır. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'e, belediye çalışanlarına ve sürekliliğine destek veren Seferihisarlılara çok teşekkür ediyorum” dedi. 

unnamed-(2)-219.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.