MaviBahçe'de düzenlenen organizasyon fiyaskoyla sonuçlandı

MaviBahçe'de düzenlenen organizasyon fiyaskoyla sonuçlandı

Düzenlenen organizasyon tam bir fiyaskoyla sonuçlandı; saatlerce bekleyen çocuklar mağdur oldu...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan MaviBahçe AVM'de dün gerçekleştirilen organizasyon tam bir fiyasko ile sonuçlandı. Ünlü YouTuber'lar Buğra Kazancı, Gereksiz Oda Emrecan ve Furkan Yaman imza günü için MaviBahçe AVM'deydiler. Onları takip eden çoğu çocuk bir çok kişi fotoğraf çekilmek için sıraya girdiler. Ancak MaviBahçe AVM, henüz nedeni belli olmayan sebepten dolayı bir süre sonra organizasyonu yarıda kesince, sırada bekleyen bir çok çocuk saatlerce boşuna bekledi.

AVM'nin çıkış kapısından apar topar çıkarılan YouTuber'ların arkasından koşan çocuklar da o anları kameralara böyle kaydettiler.

MaviBahçe AVM'nin sosyal medya hesaplarına maruz kaldıkları mağduriyeti bildiren çocuklar ve aileleri AVM yönetimini beceriksizlikle suçladılar. 

Edinilen bilgiye göre MaviBahçe AVM yönetimi, organizasyonu yapacakları YouTuber'ların biletlerini organizasyon saatinden kısa bir süre sonraya ayarladıkları için gelen konuklar uçağı kaçırmamak için apar topar çıkarıldı. Yapılması planlanan imza günü ve fotoğraf çekimi de bu yüzden kısa sürdü.

 

8cbfcced-ecf2-40e4-847a-2fd8d77c1ecb.jpg

12d835b6-25ee-4301-b881-3cbf35cb1019.jpg

465d2899-b3d3-4ab1-895c-e26713390636.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.