Mavişehir Lions'tan çocuklara destek oluyor!

Mavişehir Lions'tan çocuklara destek oluyor!

Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü'nün Yeni Yıl Konseri'nden elde edilen tüm gelir S.B.Ü Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü'nün yeni yapılacak olan ayakta tedavi odası için bağışlandı.

Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde Serenad Kültür ve Sanat Derneği üyesi ses sanatçılarından oluşan koro, Şef Engin Koyuncu yönetiminde sevilen şarkılardan seçili repertuarını seslendirdi.

mavisehir-konser.jpg

“Tamamını yenileyeceğiz”

Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü Başkanı Dilek Soylu, Seranad Sanat ailesiyle birlikte hazırladıkları yeni yıl konserinde hedefledikleri bağış miktarına ulaştıklarını söyledi. Ayakta tedavi odasının yapılması için gerekli maddi desteğin tamamının toplandığına dikkat çeken Dilek Soylu, “Başta Sanat Yönetmenimiz Engin Koyuncu olmak üzere Serenad Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Fatma Balaban ve tüm üyelerini, tüm destekçilerimizi, 118 R Yönetim Çevresi Genel Yönetmenimiz Teoman Akçalı ve katılan Lions ailemize, davetiyelerle destek olan tüm seyircilerimize sonsuz teşekkür ederim. Karşıyaka Mavişehir Lions üyelerimizle çok güzel bir işe imza ettik. Hepsini tebrik ediyorum. Yeni yılda çocuklarımıza umut olmak dileğiyle” dedi.

mavisehir-dileksoylu.jpg

“Çok mutlu olduk”

Sanat Yönetmeni Engin Koyuncu ise “Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü Başkanı Dilek Soylu önderliğinde muhteşem bir konseri geride bıraktık. Serenad ailesi olarak, bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduk. Dilek Başkanıma her şey için kalpten teşekkür ediyor en engin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum