Mavişehir Rotary'den Meslek Hizmet Ödülü

Mavişehir Rotary'den Meslek Hizmet Ödülü

Mavişehir Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülü’nü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rüçhan Sertöz’e verdi.

Mavişehir Rotary Kulübü dönemin Meslek Hizmet Ödülü’nü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rüçhan Sertöz’e takdim etti. Akademik kariyerinin yanı sıra mensubu bulunduğu Ege Tıbbiyeliler Derneği’ndeki faaliyetlerinden dolayı bu ödülü kendisine vermeyi uygun gördüklerini dile getiren Kulüp Dönem Başkanı Nilgün Özateşoğlu, “Prof. Dr. Rüçhan Sertöz İzmir için büyük bir değer, çok değerli bir hocamız.

mavisehir-rk-meslek-hizmet-odulu-foto-1-fatma-olten-nilgun-ozatesoglu-prof-dr-ruchan-sertoz-mert-rustem.jpg

Mesleğindeki başarısının yanı sıra, mensubu olduğu Ege Tıbbiyeliler Derneği’nde Tıp Fakültesi öğrencilerine eğitimlerine başladıkları günden itibaren sağladığı maddi ve manevi destek, karşılaştıkları sorunlarla başa çıkabilmelerini kolaylaştırabilmek ve her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte yer almalarına olanak sağlamadaki özverili çalışmalarından dolayı dönemimizin meslek hizmet ödülü kendisine vermekten dolayı onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Plaket takdiminin ardından Prof. Dr. Rüçhan Sertöz, ödüle layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mavişehir Rotary Kulübü üyelerine teşekkür etti.

mavisehir-rk-meslek-hizmet-odulu-foto-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.