Mavişehir'de “sanat” rüzgarı esti

Mavişehir'de “sanat” rüzgarı esti

Bu ressamlar bir harika

 

Sanat Eğitim Atölyesi ve ressam Tülay Apaydın'ın yetiştirdiği minik ressamlar Mavişehir'de “sanat” rüzgarı estirdi. Park Yaşam Ataşehir Satış Ofisinde düzenlenen organizasyonda, 6-17 yaş grubunda 30 çocuğun yaptığı 100'e yakın resim sergilendi. Serginin açılışına Sanat Eğitim Atölyesi'nin kurucuları Funda-Hakan Kurtulmuş ve ressam Tülay Apaydın'ın yanısıra çok sayıda veli ve sanatsever katıldı.

YETİŞKİNLERE TAŞ ÇIKARTTILAR

Kara kalem, sulu boya ve yağlı boya çalışmalarının yer aldığı karma sergide, Ayvazoski, Rafael, Picasso, Van Gogh, Mone gibi ünlü ressamların eserleri, çocukların dokunuşlarıyla farklı bir boyut kazandı. Kullandıkları tekniklerle yetişkinlere taş çıkartan minik ressamlar, ziyaretçilerden tam puan aldı.

SANAT, DESTEKLENDİKÇE BÜYÜR

İzmir'de sanata olan ilginin her geçen gün biraz daha arttığını söyleyen ressam Tülay Apaydın, “Çocuklarımızın sergisine gönüllü olarak kapılarını açan İZKA İnşaat'a ve  Park Yaşam Ataşehir çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bu küçük dokunuşlar, bir çocuğun geleceği için çok önemli. 1 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergilemek onların en büyük hayaliydi. Sanat, toplumun farklı kesimleri tarafından desteklendiği sürece daha da büyüyecek, renklenecektir. Tüm sanatseverleri 1 ay boyunca Park Yaşam Ataşehir'de olacak sergimize davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.