Maydanozu kaynatıp suyunu içerseniz...

Maydanozu kaynatıp suyunu içerseniz...

Maydanozu suda kaynattıktan sonra limonla içerseniz bakın nasıl bir faydası varmış.

Kirli hava, sağlıksız beslenme alışkanlıkları ve yeterli miktarda su tüketmeme gibi nedenler böbreklerin toksinlerle dolmasına ve böbreklerin yeterli miktarda çalışmamasına neden olur. Böbreklerinizin hızlı bir şekilde temizlenmesini size vereceğimiz detoks tarifiyle sağlayabilirsiniz. İşte böbreklerinizi 1 haftada temizleyecek o tarif.


Böbrek sağlığı yaşamımızı sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmemiz için oldukça önemlidir. Sigara kullanımı, alkol kullanımı, yeterli miktarda su içmeme ve dengesiz beslenme gibi alışkanlıklar böbreklerimizde toksin birikimine ve böbreklerimizin yeterli miktarda çalışmamasına neden olmaktadır.

Böbreklerinize 1 hafta detoks uygulayarak hem hızlı bir şekilde çalışmasını hem de temizlenmesini sağlayabilirsiniz. İşte böbreklerinizde detoks etkisi yaratacak içecek tarifi…
 

Malzemeler

- 40 gram maydanoz
- 1 litre su
- 2 dilim limon 
 

Nasıl hazırlanır?

İlk olarak maydanozları iyice yıkayın ve ellerinizle yaprak kısımlarını saplarından ayırarak koparın. Ocakta su kaynatın ve kaynayan suya maydanozları ekleyin.1 dk ocakta beklettikten sonra ılınmasını bekleyin ve içerisine limon dilimlerini ilave edin. 1 hafta boyunca her gün bu karışımı tüketin.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.