MEB'de atama heyecanı

MEB'de atama heyecanı

Milli Eğitim'in yönetici kadrolarında 4 yıllık çalışma süresini dolduranlar arasında gerçekleşen yer değiştirme heyecanı bu yıl bir kez daha yaşanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Haziran ayında yapılması beklenen atamalardan sonra tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'deki bir çok eğitim kurumunun yönetici kadrolarında değişiklik olacak. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sitesinde yer alan Müdür Olarak Yeniden Görevlendirileceklere İlişkin Ek-1 Puan Listesi'ne göre Balçova Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Eyüp Bekmezci birinci sırada yer alıyor. Buca Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Recai Dere ikinci sırada iken Bayraklı Mualla Muzaffer Yersel Ortaokulu Müdürü Tamer Kartal üçüncü sırada yer aldı.

Puanlamada mesleki çalışmalar gözetiliyor

Puanlamada esas olarak yöneticilerin akademik kariyeri ve mesleki başarıları etkili oluyor. Yöneticilikteki geçen sürenin de önemli olduğu listede bugüne değin mesleki yaşamında aldığı ödüller de göz önünde bulunduruluyor.

Birinci sıradaki istediği yere gidebiliyor

Listede birinci sırada yer almayı başaran kurum müdürü boş olan yeri tercih edebiliyor. Buna göre görev yaptığı dönemde Bucalıların çok sevdiği Balçova Halk Eğitimi Müdürü Eyüp Bekmezci'nin yeniden Buca'ya halk eğitimi merkezi müdürü olarak dönmesi bekleniyor. İkinci sırada bulunan Buca Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Recai Dere'nin Kemalpaşa Halk Eğitimi Merkezi'ne üçüncü sıradaki Bayraklı Mualla Muzaffer Yersel Ortaokulu Müdürü Tamer Kartal'ın da Çiğli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum