Meclis Üyeleri partiden istifa etti

Meclis Üyeleri partiden istifa etti

MHP Çeşme İlçe Başkanlığı'na Gökhan Çelik'in atanmasına, MHP Çeşme Meclis Üyelerinden sert tepki geldi.

Meclis üyeleri Çelik'in parti davası ve misyonu ile bağdaşmadığı gerekçesiyle toplu olarak MHP'den istifa ettiklerini açıkladı. Meclis Üyeleri adına açıklama yapan MHP Çeşme Meclis Üyesi Hüseyin Özen, "Amacımız, istifamızla gönül verdiğimiz partimize zarar vermek değil, zarar görmesini engellemektir. İnşallah biz yanılırız zaman her şeyin ilacı ve göstergesi olur, ne olursa olsun ince hesapları olan programlı bir şekilde hedeflerine yürüyen bu şahısla bu vebalin içinde bir gün dahi olsa duramayız" dedi.

MHP'de Çeşme'de atama depremi! Meclis Üyeleri partiden istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 1 Kasım’da görevden aldığı İlçe Başkanı Gazi Fildir’in yerine Gökhan Çelik’i atadı. 20 Eylül’de gerçekleşen 13’üncü olağan kongreye tek aday olarak girerek, Çeşme İlçe Başkanı olan Fildir’in yerine, MHP İl Başkanı Veysel Şahin’in ataması yapması bekleniyordu. Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in Çeşme İlçe Başkanlığına Gökhan Çelik'i ataması ilçede krize neden oldu. 1 Kasım Pazartesi günü görevden alınan görevden alınan Gazi Fildir'in yerine Çelik atanmasının ardından, 3 MHP Çeşme Meclis Üyelerinden, partiden istifa açıklaması geldi.

ÖZEN, "BU VEBALİN İÇİNDE DURAMAYIZ"

Çeşme Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hüseyin Özen, yaptığı açıklamada, "Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme Meclis Üyeleri olarak, ilçe başkanlığına atanan yeni yönetimin partimizin ve davamızın misyonuna, liderimizin 2023 hedefine uygun hizmet edeceğine inanmadığımızdan dolayı mensubu olduğumuz parti üyeliğinden üzülerek istifa ediyoruz. Amacımız, istifamızla gönül verdiğimiz partimize zarar vermek değil, zarar görmesini engellemektir. İnşallah biz yanılırız zaman her şeyin ilacı ve göstergesi olur, ne olursa olsun ince hesapları olan programlı bir şekilde hedeflerine yürüyen bu şahısla bu vebalin içinde bir gün dahi olsa duramayız. Bize destek veren tüm seçmenlerimizden ve dostlarımızdan haklarını helal etmelerini dileriz. Söz verdiğimiz gibi görev süremiz bitene kadar değil, son nefesimizi verene kadar aynı şevkle halkımızın yanında, liderimiizn emrinde olacağımızın bilinmesini isteriz. Paylaşımlarımızın dikkate alınmaması bizleri derinden üzmüştür. Gönlümüz kırık, başımız diktir.Allah doğrularla beraberdir" ifadelerine yer verdi.

İşte yeni yönetim:

Kaynak Gündemebakış

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.