Meclis Üyesi Atmaca '29 Ekim' eleştirisine yanıt verdi

Meclis Üyesi Atmaca '29 Ekim' eleştirisine yanıt verdi

AK Parti Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, CHP’li Tahir Türkbay'ı sosyal medya hesabından eleştirdi.

AK Parti Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, Gaziemir Belediye Meclis birleşiminde konuşan CHP’li Tahir Türkbay'ın, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı olarak çelenk koyamadınız" iddiasını eleştirdi.

Gaziemir Belediye Meclisi Üyesi CHP'li Tahir Türkbay'ın iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yanıt veren AK Parti'li Uğur İnan Atmaca "Çelenk koymamıza ve törene katılmamıza rağmen, hdp ye göster(e)mediğin tepki ortadayken, yalan ve iftira siyasetiyle bizi karalamaya çalışmak sana yakışıyor mu?" ifadeleriyle eleştirdi.

gaziemir-meclisindeki-o-iddiaya-ak-partili-atmaca-dan-fotografli-yanit.jpg

Atmaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "01.11.2022 tarihli Gaziemir Belediye Meclis birleşiminde konuşan CHP’li Tahir Türkbay , 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı olarak çelenk koyamadığımız yalanını dile getirdi. Sen Şanlı Türk Ordusu’nda görev yapmış bir astsubaysın, bir kez olsun HDP'ye Cumhuriyet Bayramı’nda çelenk koymadığı için tepki verebildin mi?
Şehit Polis Memuru Cemil Koç isminin Gaziemir Belediyesi tesislerine verilmesi amacıyla MHP Grup Başkan Vekili sayın Selahattin Şahin ‘in verdiği önerge konusunda neden olumsuz tavır aldın?
Çelenk koymamıza ve törene katılmamıza rağmen, HDP'ye göster(e)mediğin tepki ortadayken, yalan ve iftira siyasetiyle bizi karalamaya çalışmak sana yakışıyor mu? İlçe Başkan Yardımcımız Erdem Kılıç‘ın tören esnasında çekilen fotoğrafı aşağıda. Umarım utanır, AkParti ‘ye gönül verenlerden ve kamuoyundan özür dilersin" dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.