Meclis Üyesi Baran: Cevabı vatandaşımız verecek

Meclis Üyesi Baran: Cevabı vatandaşımız verecek

AK Parti Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç'un "Laf ebesi" ve "tetikçi" sözlerine cevap verdi.

AK Partili Baran, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada "CHP İlçe Başkanı tarafından tarafıma yönelik sarf edilen laf ebesi ve tetikçi kelimeleriyle Karşıyaka'ya katkım olmadığının söylenmesi müthiş bir örtbas operasyonunun parçasıdır. Karşıyaka Küçük Sanayi Sitesi'nin etrafını çöplüğe biz mi çevirdik? Karşıyaka'da altı yıldır bir opera binasını bitiremeyen bizim partimiz midir? Stat için muvafakatnameyi öne sürüp defteri kapatan siz değil misiniz? Seçim vaadinde olmasına rağmen çarşı girişine battı çıktıyı yapamayan belediye hangi partidendir? Türkiye'nin en güzel ilçelerinden Karşıyaka'da vatandaşı kokudan pencere açamayacak noktaya getirenler kimlerdir? Cumhuriyet Mahallesi'ni hakkıyla planlayamayan da biz miyiz yoksa? Yıllar yılı Karşıyaka'da sahil ve arka mahalle ayrımının ortaya çıkma sebebi de Ahmet Uğur Baran mıdır? Pek tabii Karşıyakalılar burada suçlunun kim olduğunu çok iyi biliyor. Buna karşın Karşıyaka için hiçbir katkısı yok ifadesini ilçeye dair milyonlarca lira bütçesi olan partili belediyenize değil de Ahmet Uğur Baran'a yöneltiyorsanız ben de bunun tutuma pişkinlik adını vermekten geri durmam. Konunun dışına çıkıp pandemiye kadar vardıran vekillik heveslisi genel siyaset açıklamasına da cevabı 20 yıldır olduğu gibi bir kez daha vatandaşlarımız verecektir" diye konuştu.

whatsapp-image-2021-12-23-at-13-00-07-1-1.jpeg

"OKULUN ÖNÜNÜ TIKAMAYIN"

Öte yandan Baran, Karşıyaka Belediye Meclisi'nde Başkan Cemil Tugay'ın, "Atakent için ruhsatı bekletiyoruz sözlerine de "Üç yılı aşkın görev süresi boyunca bekleme ve bekletmeyi belediyecilik olarak gören Cemil Tugay, ardında bir eser bırakmadan koltuğu bıraktığında unutulup gidecek. Unutulmayansa Karşıyaka'nın bir beş yılının daha kaybolmuş olması olacaktır. Acı olansa belediye meclislerinde attığı nutuklarda kendini haklı görecek kadar bu hikayelere inanıyor oluşudur. En basit bir çöp probleminde dahi görmedim, duymadım, bilmiyorum diyen bir anlayıştan Karşıyaka'ya vizyon katmasını elbette beklemiyoruz fakat, yapılacak işlerin önünü tıkama çabalarını da garip karşılıyoruz. Bizim için önemli olan, çocuklarımızın güvenliği ve sağlığıdır. Ruhsatı bekletmekle, bakanlığı oyalamakla çocukların hakkını savunmuş değil, geleceğini çalmış olursunuz" cümleleri ile tepki gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.