Meclis Üyesi Topçu, aday adaylığını açıkladı

Meclis Üyesi Topçu, aday adaylığını açıkladı

Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi Sefer Topçu, Seferihisar Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Seferihisar Belediyesi’nin, Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi olan Sefer Topçu, ‘Belediye Aday Adaylığı Başvuru Formunu imzaladı.

Sefer Topçu, İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde birçok faaliyette bulunduğunu ifade ederek şöyle konuştu; "Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönemde belediye başkan aday adayı idim. Örgütümüz beni 1. sıradan Büyükşehir meclis üyesi adayı olmam konusunda ikna etti. 2019-2024 yılları için 5 yıllığına İzmir Büyükşehir Meclis üyeliğine seçildim. İzmir Büyükşehir Belediyesinde İmar komisyonu, Şirketler Komisyonu, Turizm ve Fuarcılık Komisyonu, Göç ve Uyum Komisyonlarında görev yaptım. Seferihisar’da İmar komisyonu ile Plan bütçe Komisyonu başkanlıklarını yaptım. Üstlendiğim bu görevleri ve tüm hayatım boyunca üstlendiğim her işi tam olarak yerine getirdim. Hayat anlayışım gereği hiçbir şeyden kaçmadım. Cumhuriyetimizin 100. Yılında büyük bir şerefle, Cumhuriyet Halk Partimizin Seferihisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum."

İş dünyasındaki deneyim, bilgi birikimi ve tecrübelerini belediye Başkanı olarak aktarmak istediğini belirten Topçu sözlerini "Daha iyi bir Belediye mümkün. Sosyal belediyecilik ve yerelden kalkınma modeli önceliğimiz olacaktır. Partimizde adaylık süreci bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta daha hızlı koşacağımı iddia ediyorum. Diğer aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum" cümleleri ile sonlandırdı.

406684695-18397408867023876-8468169856260432748-n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.