Meclisten, “Gençlik Kültür Merkezi ve Pazar Yeri” İçin Oy Birliği

Meclisten, “Gençlik Kültür Merkezi ve Pazar Yeri” İçin Oy Birliği

Kula Belediyesi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda yeni Pazaryeri yapılması planlanan alanın, “Gençlik Kültür Merkezi ve Pazaryeri” olması doğrultusunda plan tadilatını yapması için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne yetki verdi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında toplanan Kula Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısında; Bey Mahallesi 162 Ada 5-6-8 parsellerini kapsayan ve imar planında “Pazaryeri” olarak geçen tarlanın, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik kültür merkezi ve pazaryeri olarak imar tadilatı yapması için oylama yaptı. Görüşülen yerin “Gençlik Kültür Merkezi ve Pazaryeri” olarak imar tadilatı yapılması için Manisa Büyükşehir Belediyesine yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Yeni Pazaryeri yapılacak olan yerin mahkemesinin sürdüğünü belirterek, “İkinci bilirkişi raporundan sonra, üçüncü bilirkişi de atandıktan sonra Kula Belediyesi olarak daha rahat hareket edebileceğiz. Biz de şimdiden hazırlıklarımızı hızlandırarak Pazaryeri yapılacak olan yerin yanına ‘Gençlik Kültür Merkezi’ yaparak Kula’ya daha yakışır bir yer kazandırmayı düşünüyoruz. İnşallah aldığımız bu karar Kula’ya hayırlı olur” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.