Medya Ege "Mavi Tık"ı aldı

Medya Ege "Mavi Tık"ı aldı

Bir ilki daha başardı...

'Ege'den Dünyaya'' sloganıyla habercilik alanında başarılı işler çıkaran Medya Ege, büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda marka tescilini alan ve bir süre sonra da Google News'e girmeye hak kazanan Medya Ege, Twitter'dan da mavi tık onayını alarak internet haberciliğinde sınıf atlamaya devam ediyor.

Kadrosunda Arif Çayan, Ali İhsan Çiftçi, Mehmet Özdoğru, ve Mürşit Uzunoğlu gibi dinamik ve tecrübeli isimleri barındıran Medya Ege, yazılı medyanın yanı sıra sürdürdüğü internet gazeteciliği alanında yenileri yaşamaya devam ediyor. Dünyada en aktif kullanılan sosyal medya sitelerinden olan Twitter'dan mavi tık, yani onaylanmış ünlü hesap rozetini alan Medya Ege, bu alanda İzmir merkezli ilk "mavi tık"lı site oldu.

İşte Medya Ege'nin onaylı Twitter hesabı

Onaylanmış hesap nedir?

Mavi onay rozeti  Twitter'da kamuoyunun ilgisini çekebilecek bir hesabın orijinal olduğunu insanların bilmesini sağlar.

Rozet hesap profilinde ismin yanında, arama sonuçlarında ise hesap adının yanında yer alır. Profil veya tema rengi özelleştirmelerine bağlı olmaksızın, her zaman aynı renktedir ve aynı konuma yerleştirilir. 

İsimlerinin yanında rozet bulunmayan ancak rozeti profil fotoğrafı, başlık fotoğrafı veya kişisel bilgiler gibi başka bir yerde gösteren hesaplar onaylanmış hesap değildir.

Onay rozetleri Twitter tarafından yerleştirilmelidir ve bir rozeti profil fotoğraflarının, arka plan fotoğraflarının bir parçası olarak ya da onaylandıklarını ima etmek üzere herhangi bir şekilde kullanan hesaplar kalıcı olarak askıya alınabilir.

Hangi tür hesaplar onaylanır?

Kamuoyunun ilgisini çekebileceği belirlenen bir hesap onaylanabilir. Genel olarak bu hesaplar müzik, oyunculuk, moda, hükümet, politika, din, gazetecilik, medya, spor, iş dünyası ve diğer temel ilgi alanlarına mensup kullanıcılar tarafından kullanılır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.