Medya Ege TV'de bugün üç canlı yayın birden

Medya Ege TV'de bugün üç canlı yayın birden

Medya Ege TV, canlı yayın stüdyosunda bugün üç önemli konuğu birden ağırlayacak.

Kısa bir süre önce yayın hayatına merhaba diyen ve bugüne kadar yaptığı yayınlar ilgiyle izlenen Medya Ege TV, bugün üç önemli konuğu birden canlı yayın stüdyosunda ağırlayacak.

Sosyal medya üzerinde canlı olarak yayınlanacak programlardan ilkinde Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, saat 11.00'de Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce'nin konuğu olacak. Bornova Belediye Başkanlığı görevinde dört seneyi geride bırakan ve sosyal belediyecilik konusunda takdir toplayan Başkan Atila, önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmesi durumunda yapacaklarını canlı yayında Medya Ege izleyicileriyle paylaşacak.

Günün ikinci canlı yayınında ise Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlerde Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapan ve 1989-1994 yılları arasında Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Av. Cihan Türsen, saat 13.00'te Medya Ege TV'nin canlı yayın konuğu olacak. CHP'li Türsen, partisi tarafından aday gösterilmesi durumunda gerçekleştireceği projeleri Medya Ege izleyicileri ile paylaşacak.

Saat 15.00'te gerçekleşecek günün son canlı yayınında ise Ali Eyce'nin hazırlayıp, sunduğu  'Hakkımız Hukukumuz' programının konuğu İzmir Barosu Avukatlarından Ayşe Esra Ünlü Polat olacak.

Medya Ege TV'de yayınlanacak olan üç program da sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak izleyicilerimize aktarılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.