Medya Ege TV'nin konuğu Mustafa Kürşat Şahin olacak

Medya Ege TV'nin konuğu Mustafa Kürşat Şahin olacak

Canlı yayın 7 Mayıs 2019 Salı Saat: 19.00'da...

Pınar Yeşiltay Sevim ile Her Şeye Dair'in konuğu sosyal medyada “@bilgebaba” olarak bilinen özel eğitimci Mustafa Kürşat Şahin olacak. Canlı yayın 7 Mayıs 2019 Salı günü 19.00’da Medya Ege Tv ekranlarında...

Özel eğitim alanında özel gereksinimli çocuklarla çalışan Teknoloji ve Tasarım öğretmeni ve Özel Eğitim eğitmeni Mustafa Kürşat Şahin ve Pınar Yeşiltay Sevim’in keyifli sohbetine eşlik etmek için 7 Mayıs 2019 Salı günü 19.00’da Medya Ege Tv ekranlarından takip edebilir, sosyal medya aracılığı ile yorunlarınızı iletebilirsiniz.

Mustafa Kürşat  kimdir?

06.07.1984 tarihinde Kırşehirde doğdu. 

2006 yılında  Ankara Gazı Üniversite Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Endüstriyel Teknoloji Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Vahide Hüseyin Karahan Eğitim Uygulama ve Is Eğitim Merkezinde özel eğitim kursuna tabi tutularak Özel Eğitim Öğretmeni olarak   görev  yapmaktaya başlayan ve  Yaklaşık 1o yıldır  özel öğrencilerle çalışmakta, Otizmli öğrencilerin gelişimi için danışmanlık yapmakta olan Şahin Otizm de Beslenme Farkındalığını kazanmak için  Ahi Evran Ziraat Mühendisliği Bahçe Bitkileri  Organik Tarım bölümünden 2014 yılında mezun olmuştur. 

2015 yılında hız kesmeden eğitimine devam etme kararı veren Mustafa Kürşat Şahin Ahi Evran Üniversitesi  Bilgisayar Teknolojileri Eğitimi  bölümünü  kazanmıştır halen 3.Sınıf öğrencisidir. 2018  2019 Eğitim öğretim yılında  Istanbul üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünü de eğitimine eklemiştir. 

Evli ve 2 çocuk  babasıdır. Büyük kızının dünyaya geleceği haberini aldığı zamandan beri örnek bir baba ve kendi ayaklari üzerinde durabilen sorumluluk sahibi, sağlıklı bir birey olarak büyütme amacıyla  çocuk gelişimi alanında bir çok eğitimlere, seminerlere ve kurslara katılmıştır. Bu eğitimler Bomed, Yaratıcı Drama, Masal Terapisti Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Montessori Eğitici Eğitmenliği, Özel Eğitim de Dil Terapisi Eğitimi, Masal Anlaticiligi, Akıl  Zeka Oyunlarıdır. 

Halen bulunduğu ilde özel bir Kurumda Montessori Eğitmeni olarak çalışmakta ve Otizmli öğrenci ve ailelerine danışmanlık hizmeti vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.