Medya Ege’de Çalışan Gazeteciler Günü!

Medya Ege’de Çalışan Gazeteciler Günü!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Medya Ege Yayın Gurubu’nda da kutlandı.

Yayın Gurubu Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce, çalışanlara sağlık ve mutluluk dolu gazetecilik hayatı dilerken, “Gazeteciliğin en uç noktası olan yerel medyanın desteklenmesinin, toplumun geleceği açısından hayati bir önem taşıyor”  dedi.

Medya Ege Yayın Gurubu’nda, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı. Yayın Yönetmeni Ali Eyce, çalışanlarına günün anısına hediye verirken, gazeteci olarak çalışma hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarılar diledi. Yerel gazeteciliğin,  gazetecilik alanının en uç nokta olduğunu belirterek, “Medya desteklenmeli ama yerel medya özellikle desteklenmeli. Çünkü küçük veya büyük bir toplumun sağlıklı şekilde büyümesi,  yaşaması ve bir şeyleri doğru bilip, anlayıp, yorumlayabilmesi için yerel medyaya büyük görevler düşüyor. Bu görevi yapabilmesi için de ekonomik olarak ayakta durması gerekiyor. İnsanlara haberin yanında bilgiyi de veren medya,  toplum içinde iletişimin ana kaynağıdır. Bu ana kaynak kesilir,  beslenmez ise, toplumlar arası iletişimsizlik, her türlü olumsuz sorununda doğmasına neden olur” dedi.

Medya Ege Yayın Gurubu Başkanı Arif Çayan da, yaptığı kısa açıklama da, Medya Ege Yayın Gurubu olarak, tüm gazeteci dostlarımıza, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde, sağlık,  mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.