Medya Ege'ye yeni bir Saldırı

Medya Ege'ye yeni bir Saldırı

Medya Ege'ye yönelik bir internet saldırısı daha gerçekleşti...

Geçtiğimiz Aylarda Medya Ege'ye yönelik olarak gerçekleştirilen önce Seferihisar ardından Aydın'dan olduğunu belirlediğimiz internet saldırılarını Medya Ege yargıya taşımıştı. Bu saldırıların üstünden fazla süre geçmemesine rağmen bir saldırı daha gerçekleşti. Medya Ege'nin internet paneline hızlı bir şekilde şifre deneyerek erişim sağlamaya çalışan bir saldırı daha gerçekleşti.

Hack jargonunda ilgi ve dikkat çekmeye çalışan, kişilere yönelik kullanılan lamer kavramı açığı olmayan bir sistemde program veya programsız olarak deneme yanılma yöntemiyle şifre bulmaya çalışan kişilere yönelik kullanılıyor.

En son Manisa'dan bir lamer tarafından gerçekleştirildiği belirlenen saldırı, tekrar gerçekleşmemesi ve örneklerine teşkil edilmesi amacıyla yargıya taşıdık ve saldırganın İzmir'de oldugunu İzmir ve Seferihisar polisi yapmış oldukları başarılı çalışmada siteye defalarca girmeye kişiyi yakaladı.

Bu saldırının ardından dün Akşam saatlerinde sitenin paneline girmeye çalışan saldırganın ayı zzaman diliminde 2 ayrı farklı ap deniyerek siteye girmeye çalıştıgını tespit ettik ve gerekli işlemler yapılması için savcılığa şikayette bulunduk 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.