Medyanın görevleri, Seferihisar'da konuşulacak

Medyanın görevleri, Seferihisar'da konuşulacak

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen “Türkiye 2. Yüzyılına Hazır mı” devam ediyor. Bu kapsamda “Cumhuriyetin ilk yüzyılında medya 4. kuvvet olma görevini ne kadar başarabildi?” söyleşisi Sığacık, Kaleiçi'nde gerçekleşecek.

Nilda Altın Okay- Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen "Türkiye 2. Yüzyılına Hazır mı" söyleşileri kapsamında gerçekleşecek olan yedinci etkinlikte, medyanın rolü Çiğdem Akdemir moderatörlüğünde konuşulacak. Seferihisar Kaleiçi'nde düzenlenen “Cumhuriyetin ilk yüzyılında medya 4. kuvvet olma görevini ne kadar başarabildi?” söyleşisine konuşmacı olarak Sedat Bozkurt, Savaş Kerimoğlu ve Grup Gündoğarken katılacak. Konuşmacılar, 12 Ağustos Cuma günü saat 21.00'da Sığacık, Kaleiçi'nde konuklar ile buluşacak.

Seferihisar Belediyesi tarafından etkinliğe ilişkin olarak yapılan paylaşımda "Türkiye 2. yüzyılına hazır mı? söyleşilerimizin 7. buluşmasında gazeteci Sedat Bozkurt, Savaş Kerimoğlu ve Grup Gündoğarken ile “Cumhuriyetin ilk yüzyılında medya 4. kuvvet olma görevini ne kadar başarabildi” sorusunu tartışacağız. Akşam Kaleiçi’nde buluşalım!" ifadelerine yer verildi.

fz4mcrtwyaijrna.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.