Mehdi Eker'den Bombalı Tuzak Açıklaması

Mehdi Eker'den Bombalı Tuzak Açıklaması

Eker, kendisine kurulan bombalı tuzak ile ilgili açıklama yaptı.

Gülen'in iadesiyle ilgili ABD'ye giden AK Parti heyeti İstanbul'a döndü. İlk açıklama Mehdi Eker'den geldi. Eker aile mezarlığına yapılan saldırı hakkında da konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker'in açıklamalarından satır başları şöyle;

* Bunlar kara para aklamadan tutun yasadışı dinlemelere, şantajlara varıncaya kadar birçko suç ile ilgili bakanlıklarımız araştırıyor. Hazırlanan ayrıntılı iddianameler var onlar da teslim edilecek. Bütün görüştüğümüz muhattaplara yazılı görsel meteryallerle bilgileri sunduk. Bu bi kamuoyu oluşturması çabasıdır. Umarım milletimiz açısından hayırlı olur

* Biz terör örgütü ile ilgili bilgileri, dökümanları teslim ettik. Bizim aldığımız tepki şu, herkes istisnasız olarak o görüşmeden memnun kaldığını söylüyor. Biz şunu çıkardık, bunların zihninde onlara verilmiş başka bilgiler vardı. FETÖ terör örgütü bu dezenformasyonu onlara vermiş. Yasal prosedür tamamlama işlemidir.

* FETÖ terör örgütü oradan talimatlar ve tehditler yağdırmaya devam etmektedir. 

BOMBALI DÜZENEK

* Diyarbakır Valisi aradı ve benimle görüştü. Ailemin mezarlarının bulunduğu kabristanda.. Ben her bayram kesintisiz oraya giderim, yarın da gideceğim, planlamıştım. Ben bu bayram ziyaretini yapmaya devam edeceğim. Annemin ve abeyimin mezarlığının arasına düzenekle döşemişler. Yol üzerine de konmuş. Hain bir plan. 

* Bunun amacı belli ki bayramda büyük ses getirilecek bir eylem planlanmış. Sadece ben de değil, benimle beraber yüzlerce insan hedeflenmiş.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.