Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ana sponsoru Birevim!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ana sponsoru Birevim!

Merakla beklenen başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor’un yanı sıra Gürkan Uygun’un oynadığı ve Kanal D'de yayınlanan Fatih Bir Cihan Fatihi dizisinin ana sponsoru Birevim oldu.

Daha çok insanın ‘ev sahibi’ olması için faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler sunan Birevim, sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine sponsor oldu.

 

1451 yılında, babasının ölüm haberini alıp Manisa’dan Edirne’ye yani payitahta doğru yola çıkan Sultan Mehmed’in cihan padişahı oluşunun hikayesini anlatan dizi, her nesilden insanın merak ettiği ayrıntıları TV ekranına yansıtacak.

 

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Ertan Saban, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Kaan Çakır, Meral Çetinkaya, Altan Erkekli, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Serdar Orçin, Yavuz Sepetçi, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu ve Taner Birsel/Konuk Oyuncu olarak yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.