MEHMET ERDEM VE RUBATO İLK KEZ HARBİYE AÇIKHAVA’DA SAHNE ALACAK

MEHMET ERDEM VE RUBATO İLK KEZ HARBİYE AÇIKHAVA’DA SAHNE ALACAK

Son zamanların yükselen isimlerinden Rubato ve kendine has yorumuyla büyük beğeni toplayan Mehmet Erdem, Poll Production organizasyonuyla Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında 6 Eylül’de Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde…

Uzun yıllardır farklı projelerde bir araya gelen ve zaman zaman konserlerde de aynı sahneyi paylaşan Mehmet Erdem ve Rubato ilk kez Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluşuyor. Özel bir repertuvar ile dinleyicilerine eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak olan Mehmet Erdem ve Rubato hayranlarını birçok sürpriz bekliyor.

 

SÜRPRİZ KONUKLAR VE DÜETLER BU KONSERDE!

Birlikte söyledikleri şarkılarla video paylaşım sitesi YouTube’da milyonlarca izlenme ve dinlenmeye ulaşan ikili, bu kez sanatçı dostlarıyla aynı sahnede buluşacaklar. Sürpriz konukların yer alacağı konsere düetler damgasını vuracak. Birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri ise Gazapizm. Kısa süre içerisinde büyük bir dinleyici kitlesine ulaşan Gazapizm, Mehmet Erdem ve Rubato’nun performansı şimdiden merak konusu. 

6 Eylül’de ilk Harbiye Açıkhava konserini gerçekleştirecek olan Mehmet Erdem ve Rubato’yu sanatçı dostları da yalnız bırakmıyor. Sürpriz konukların geceye renk katacağı konserde, müzikseverleri unutulmaz bir gece bekliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.