MEHMET GÜNDEM FIRTINA GİBİ ESECEK

MEHMET GÜNDEM FIRTINA GİBİ ESECEK

Ünlü moda tasarımcısı Mehmet Gündem 10 Temmuz 2018 Bodrum Flamm’da 2018 Beach Wear koleksiyonu defilesiyle fırtına gibi esecek.

Türkiye’nin ünlü mankenleri Sema Şimşek,  Bilge Kara , Tuğba Karaca, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Açelya Kartal, Asya Öztürk, Müge İskender, Ola  Zaremba, Rukiye Gül,  Marina Federenko,  Özge Nur  Ücel gibi tanınmış modellerin podyuma çıkacağı defilenin koreografisini ünlü koreograf Asil  Çağıl  müziklerini ise Ayhan Topaloğlu yapacak. 


Awakenıng  teması ile bu yıl adından sıkça söz ettirecek başarılı tasarımcı  Mehmet Gündem’in koleksiyonunda cesur, canlı renkler, enerjik eğlenceli biraz deli dolu, romantik bir plaj kadını. vurgulanıyor...Koleksiyonda tüm ürünler gerek tasarımı gerek desen, ve işleme gibi tüm detayları   ile birer adet kişiye özel üretildi. Şık  vualler,   penang şifonlar swarovsky kristaller  minimalizeye bir baş kaldırıyı  çağrıştırıyor...Leoparın  cazibesi ,geometrik desenlerle eğlenceli bir feminite amaçlanmış.


Defilen programı çerçevesinde  Mehmet Gündem ve ünlü modeller, Babahçe, Mandalin Club, Türkbükü  Sets, Türkbükü Sess gibi popüler mekanlara da misafir olacaklar.


Sanat, cemiyet ve iş dünyasının ünlülerinin katılacağı Mehmet Gündem Beach Wear koleksiyonu  Bodrum Türkbükü 4You mağazasında sergilenecek ve satılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.