Mehmet Köymen'den açılış defilesi

Mehmet Köymen'den açılış defilesi

wissôtel The Bosphorus, İstanbul, 27 – 28 Ocak’ta gerçekleştirdiği “WEDDING BY THE BOSPHORUS” Düğün Festivali ile evlilik hazırlığı yapan bütün çiftleri Swissôtel’de ağırladı.

Festivalde, açılış defilesi ünlü modacı MEHMET KÖYMEN’in oldu. Ünlü koreograf  Asil Çağıl tarafından hazırlanan defilede Tuğçe Sarıkaya, Müge İskender, Ece Bilsen, Yeliz Barman, Yasemin Yeniay, İrem Kelebek, Gülce Lale, Türkan Geyik, Eda Işık, Rukiye Gül, Doğa Topçam, Oksana, gibi tanınmış modeller podyumda yürüdü

Mehmet Köymen “LESAIR’A 18 WINTER HAUTE COUTURE” koleksiyonu, bu yılın en trend aksesuarlarından şapka en göz alıcı örnekleriyle kullanılırken, uzun abiye elbiselerde drapeler, verev kesimler ve ötriş detaylar göze çarptı. Finalde podyuma Siyah gelinlikle çıkan ünlü manken Tuğçe Sarıkaya uzun duvağı ve çarpıcı silüeti ile izleyicilerden tam not aldı.

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’da, 27 – 28 Ocak tarihleri arasında Swissôtel, gerçekleşen “WEDDING BY THE BOSPHORUS” Düğün Festivali, evlilik hazırlığı yapan çiftler ve ailelerini ağırladı. Kusursuz bir düğün için ihtiyaç duyulan ve merak edilen her şey bu eğlenceli festivalde bir araya geldi. Swissôtel The Bosphorus, Istanbul, sektörün farklı ve konuşulan düğün organizasyonlarına imza atan markaların konsept sunumları, ilham veren fikirler, stil önerileri, trendler ve konserlerle dolu bir içerik sundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.