Mehmet Şenel yeniden CHP'ye katıldı.

Mehmet Şenel yeniden CHP'ye katıldı.

Parti içi tartışmalar nedeniyle geçtiğimiz aylarda CHP'den istifa eden Seferihisar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şenel yeniden CHP'ye katıldı. Şenel'e rozetini İzmir İl Başkanı Deniz Yücel taktı.

Partisi içinde yaşanan tartışmalar ve Seferihsar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle CHP'den istifa eden Seferihisar Belediye Meclis üyesi Mehmet Şenel CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle yeniden CHP'ye döndü. İl Genel Meclisi üyesi iken özellikle kırsal kesime yönelik yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkat çeken ve CHP'nin köylerde oyunun artmasını sağlayan Mehmet Şenel'e rozetini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel taktı.
CHP'nin iktidart olması için yollara düşeceğim
Rozet takmasının ardından Gerçek Haberci'ye konuşan Şenel, Türkiye'nin içinde olduğu kötü günlerden kurtulmasının CHP iktidarı ile olacağını belirterek, "Yerelde yaptığımız çalışmalar ile bir çok köyde üreticilerimiz rahat nefes almıştı. AKP Hükümetinin uygulamaları nedeniyle başta üreticilerimiz olmak üzere yeniden sıkıntılı günler yaşayan halkımızın daha müreffeh günler yaşaması CHP iktidarı ile olacaktır. CHP iktidarı için ilk günkü gibi canla başla çalışarak yollara düşeceğim. CHP varsa herkes için var" dedi.

asaaa.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.