Mehmet Sepil’den depremzedelere destek

Mehmet Sepil’den depremzedelere destek

Göztepe, depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için Alanyaspor ile oynayacağı Süper Lig 7. hafta erteleme maçında “temsili bilet” satışa çıkarmıştı.

Göztepe Kulübü, Göztepeli İş Adamları Derneği ile iş birliği yaptığı ve “Birlikte Aşacağız” sloganıyla duyurduğu kampanyada bilet fiyatlarını İzmir’in plaka kodunu temsilen 35 TL olarak belirlemişti. Göztepe’nin başlattığı kampanyaya Kulüp Başkanı Mehmet Sepil de kayıtsız kalmadı. Sepil, 1925 adet temsili bilet satın alarak kampanyaya destek oldu.

Kampanyaya destek olmak isteyen taraftarlar, biletleri Passolig üzerinden satın alabilecek. Bilet alımında Passolig tarafından komisyon alınmayacak. Biletler, 31 Aralık Perşembe günü saat 15.00’e kadar alınabilecek. Öte yandan, Göztepe toplanan gelirin “Birlikten İzmir Doğar” kampanyasına bağışlanacağını bildirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.