Mehmet Uluğtürkan okurlarıyla buluşacak

Mehmet Uluğtürkan okurlarıyla buluşacak

Madalyasız’ ve ‘Kayıp Sancak’ adlı Kurtuluş Savaşı romanlarıyla tanınan Mehmet Uluğtürkan, 30 Ekim Pazar günü saat 13.00 ila 15.00 arasında Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak

28 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İzmir Kitap Fuarı, köklü yayınevleri ve ünlü yazarları buluşturacak. Doğan Kitap’tan ‘Madalyasız’, İnkılap Kitabevi’nden ‘Kayıp Sancak’ adlı romanları çok satan kitaplar arasına yer alan yazar Mehmet Uluğtürkan da 30 Ekim Pazar günü saat 13.00 ila 15.00 arasında Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak.

mehmetulugturkan.jpg

Aktif gazetecilik yaşamını Doğu Akdeniz Bölgesi’nin ilk ve tek ekonomi yayını Refleks Gazetesi’nde devam ettiren Mehmet Uluğtürkan aynı zamanda Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor. Kurtuluş Savaşı dönemini araştırarak tarihi romanlar yazan Uluğtürkan’ın Doğan Kitap’tan yayınlanan Madalyasız adlı romanı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nde ‘Araştırma Makalesi’ olarak yayımlandı. İnkılap Kitabevi’nden çıkan Kayıp Sancak romanı da çok satan kitaplar arasına giren Uluğtürkan, yeni kitapları üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde İZFAŞ ve SNS Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek İZKİTAP-İzmir Kitap Fuarı, Fuarizmir’de, kitapseverleri edebiyatın büyülü dünyasıyla buluşturacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.