Mehmet Yıldır ile saç ve cilt üzerine

Mehmet Yıldır ile saç ve cilt üzerine

Röportaj: Hatice Göktaş

Olimpos Pharma  Genel Müdürü Mehmet Yıldır ile saç ve cilt üzerine çok özel röportajımız. 

H.Göktaş: Merhaba öncelikle kendinizden bahseder misiniz. Mehmet YILDIR kimdir?

M.Yıldır: Ulusal ve Uluslararası firmalarda İlaç, Dermokozmetik ve OTC pazarında yöneticilik yaptıktan sonra Aralık 2014 itibarıyla Capilactif Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladım. 

Sektörde 20 yıldır çalışıyorum. Evli ve iki kız babasıyım

•H.Göktaş: Firmanız Olimpos Pharma’dan bahseder misiniz.

M.Yıldır: Olimpos Pharma İlaç Kozmetik A.Ş. Aralık 2014 itibarıyla kurulmuş olup Tüm Türkiye’de 25 kişilik satış ekibi ile hekim ve eczane çalışmalarını devam ettirmektedir.

Saç, yüz, vücut  Dermokozmetik ve OTC konusundaki 20 yıllık profesyonel ve uluslararası tecrübemizi 2014 yılında Olimpos Pharma ile devam ettirmeye karar veren firmamız, kişisel bakım ürünleri 

konusundaki uzman ve tecrübeli kadrosuyla ürün seçiminde deneyimli profesyonelleri sayesinde organik bazlı, bitkisel bazlı, sağlık dostu ve hedef odaklı ürünler seçmeyi kendisine görev edinmiştir. 

Olimpos Pharma; Capicade ve Capilactif gibi distribütörü olduğu ürünleri kılı kırk yaran hassasiyetle seçmekte ve pazarın en saygın ve en güvenilir markası yapmayı hedeflemektedir. 

Sektördeki 20 yıllık deneyimini, uzman kadrolarla ve finansman gücüyle birleştiren firmamız OTC, saç ve kişisel bakım ürünleri ile insana saygılı, sağlık ve çevre dostu olarak hep yanınızda olmayı, doğal ve sağlıklı yaşam kriterlerini hep ön planda tutarak, insan mutluluğunu hedeflemektedir. 

H.Göktaş. CAPİLACTİF ve CAPİCADE markalarınızdan bahseder misiniz.

 “SAÇ ve CİLT BAKIMI ÜZERİNE BİTKİ UZMANLIĞI’’

M.Yıldır: CAPILACTIF markası; Fransa’da saç üzerine uzman bir firma olup 20 ülkede satış ve pazarlaması yapılmaktadır. Firma saç ve bitki üzerine uzman olup bu alanda çok ciddi ürün ve çalışmaları bulunmaktadır.

9 özel bitkinin özlerinden oluşmuş ve tedavi protokolleri oluşturmuştur.

Capilactif saç bakım ürünleri ,  saçlarınıza güzellik ve güç kazandırmak için özel laboratuvarlarda, eczacılar, biyokimyacılar ve saç uzmanları tarafından bitkilerin özel bileşenleri ile en etkili maddelerin bir araya 

getirilmesiyle  oluşturulmuştur. Bu ürün hem kuru hem yağlı saçları yeniden dengeler, kepeklenmeyi önler, kaşınmayı giderir, saç dökülmesini önler.

CAPİCADE markası ise İspanya’da klinik çalışmaları yapılmış Türkiye’de üretimini yaptırdığımız ürünlerden oluşmaktadır. Capicade saç ve cilt sorunlarının tedavisinde yardımcı ürünleri içerir. Mesala Türkiye’de ilk defa saç da BB Krem biz üretiyor ve pazarlıyoruz.

H.Göktaş: Ürünlerinizi rakiplerinden ayıran özeliklerden biraz bahseder misiniz.

M.Yıldır: Capilactif markası özellikle saç gruplarında uzmanlaşmış bir ürün grubunu içeriyor. Şampuanlar, Losyonlar, Serumlar..

Marka saç konusunda tedavi protokolleri oluşturmuş ve başarılı sonuçlar elde etmiştir.

1-Saç Dökülmesi Önleme Tedavisi  

2-Kepek Önleme Tedavisi 

3-Yeniden Dengeleme tedavisi-YAĞLI SAÇLAR

4-Rahatlama tedavisi-KURU SAÇLAR

5-Günlük kullanım

6-Saç ekim sonrası kullanım

Yani, bir dökülme probleminiz varsa önce özel bitkilerden oluşmuş SERUM kullanmayı öneriyoruz.15-20 dakika saçımızda beklettikten sonra o protokole ait ŞAMPUAN ile yıkayıp duruluyoruz.

En son SPREY uygulayıp yolumuza devam ediyoruz.

Bu süreçler her protokol için geçerli olup saçımıza uygun tedavi edici ürünler kullanıp normal sağlığına kavuşturmuş oluyoruz.

Ürünlerimiz bitkisel içerikli olup saç üzerine uzman bir markadır.

Capicade markası ise İspanya’da klinik çalışmaları yapılmış ve çok özel aktiflerden oluşmuştur.

Seboreik Dermatit, Egzema, Sedef gibi hastalıklara yardımcı ürünler, Saç bakım maskeleri, Saç da BB saç bakım kremi, Nemlendirici Şampuanlar, Anti-Aging ve Anti-Wrinkle  

Tüm ürünlerimiz organik bazlı ve saç ve cilt için geliştirilmiş çok özel ürünlerden oluşmaktadır.

• H.Göktaş: CAPİLACTİF markanızı hangi kanalda tüketicilere ulaşacaktır?

Olimpos Pharma ürünleri tedavi yardımcı ürünler olup sadece eczanelerde tüketicilere ulaşacaktır. 

• M.Yıldır: Türkiye’de tüketici kanalında bilinçli bir tüketici kitlesine sahibiz diyebilir miyiz?

Saç bakım ürünleri tüketicilerin çok seçici oldukları alanlardan bir tanesi olmaya başladı ve bilinçli tüketiciler kimyasal, deterjan içeren tüm ürünlerden kaçmaktadır artık market ve parfümeri yerine eczanelerden almaktadır.

• H.Göktaş: Olimpos Pharma olarak ileriye dönük projeleriniz ve yenilikleriniz nelerdir?

M.Yıldır: Olimpos Pharma saç ve cilt konusunda uzmanlaşmış marka ve ürünleri Türk toplumuna kazandırmaya devam edecek ve ilerleyen günlerde yine tüketicinin ilgisini çekecek projeleri kazandırmaya devam edecektir.

Genç ve dinamik ekibimizle çok çalışıp ve her geçen sektörü sağlıklı ve istikrarlı bir şekilde bilinçli ellerde büyütmeye devam edeceğiz.

• H.Göktaş: Türkiye’deki dermokozmetik sektörünü nasıl değerlendiriyor sunuz? 

M.Yıldır: OTC, Dermokozmetik ve kişisel bakım ürünleri pazarı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sürekli büyümektedir. Tüketici ve dolayısıyla eczanelerimiz sürekli kendini geliştiriyor.

Burada önemli olan doğru ürünlerin pazara girmesi, doğru ve eğitimli kişilerle son kullanıcılara ulaşması çok önemli diye düşünüyorum.

Hayalinizdeki sağlıklı ve gür saçlar için AKTİFLEŞİN…

Nice Olimpos Pharma ürünleri ile bugün ve yarın, sizlerin yanında olabilmek dileğiyle.

unnamed-(1)-033.jpg

unnamed-046.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.