Mehmet Yılmaz, 'Baskıya, korkuya izin vermeyeceğiz!

Mehmet Yılmaz, 'Baskıya, korkuya izin vermeyeceğiz!

Bayraklı Belediyesi’ne ait Havuz Düğün Salonunda gerçekleştirilen CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı seçimine mavi liste ile katılan Mehmet Yılmaz, 'Baskıya, korkuya izin vermeyeceğiz!' dedi.

CHP Bayraklı eski ilçe başkanı Pınar Susmuş'un destek verdiği Mehmet Yılmaz, ilçe kongresinde mavi liste ile yarışıyor. Adaylık konuşması yapan Mehmet Yılmaz, “Örgütünden haberi olmayanın başarıya ulaşması mümkün değil. Biz Kuvayyi Milliye’nin torunları, Mustafa Kemal’in askerleri, Deniz Gezmişlerin, Nazım Hikmetlerin yoldaşlarıyız. 1983 yılından bu yana kadar partinin birçok kademesinde görevler yüklendim, alnımın akı ile de görevlerimi teslim ettim. 1881 yılında dünyaya geldim ben çünkü o mavi gözlü çocuk dünyaya gelince Cumhuriyetimizin kaderi başladı, işte o kaderin içinde büyümüş CHP neferleriyiz. Emekçi kardeşlerimizin asla ama asla hiçbir şekilde ötelenmesini, itelenmesini, korkutulmasını istemeyiz. Hiçbir CHP’li arkadaşımın da buna yelteneceğine inanmıyorum ve inanmak istemiyorum" dedi.

“CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPMAK VE İKTİDARA GELMEKTİR DERDİMİZ”

İnsanlarımız açlıkla terbiye edilmeye çalışılıyor. Bu ülkede yetişen fasulyenin kilosu 38 TL, 15 günde bir mazota zam, kötü yönetilen bir ülkedeyiz. Ben 90 gündür mahalleleri geziyor ve sadece delegelerle değil vatandaşlarla da sohbet ediyor ve zor günler yaşandığını görüyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk limanları devletleştirdi ama şimdi bu değerler satılıyor. Ülke ekonomisi battı. Bizim insanlarımız işsiz, aç bırakıldılar. Biz bunların hepsini gören ve bilen bir ekip olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak ve iktidara gelmektir derdimiz. Bir ülke düşünün ki o ülkeyi yöneten bakan turizm işleriyle uğraşıyor. Ulaştırma Bakanının oğlunun filoları, gemicikleri varmış. Kadın cinayetleri almış başını gitmiş bu konuyla ilgilenen yok. Onurlu, haysiyetli olacak ve dik duracaksınız.

whatsapp-image-2022-03-13-at-13-00-43.jpeg

“BU PARTİDE HİÇBİR ARKADAŞIMIZA HAKSIZLIK YAPILMASINA TAHAMMÜL EDEMİYORUM”

İktidar olmak gerekiyor, istihdam konusunda bu önemlidir. Belediyelerin istihdam konusunda kapasitesi bellidir. İktidar olacağız ki devlet kademelerinde, bakanlıklar da CHP’li, partili arkadaşlarımızı istihdam edebilelim. Bir kongre yaşıyoruz bu kongreyi keşke yaşamasaydık. Bir yönetimimiz vardı ama bizler 90 gündür içe dönük mücadele veriyoruz. Bu partide hiçbir arkadaşımıza haksızlık yapılmasına tahammül edemiyorum ve tahammül etmeyeceğim elbette tüzüğe aykırı bir şey olmadıkça.

“NE YAZIK Kİ PARTİLİLERİMİZ PARTİ PROGRAMIMIZI HİÇ OKUMAMIŞLAR”

Bayraklı’da gezerken acı olan şunu gördüm biz hiç okumamışız, partililerimizi eğitmemişiz, parti programını okuyan 13 bin kişi içinde sadece 300 kişi vardır. Biz yönetim de olduğumuz sürece eğitilmiş partilileri yukarı çıkarmak zorundayız. Bir başka şey bir ilçe binamız var, tabelamız var ama Bayraklı’da CHP kurumsallaşamamış, belki sın dönemde bu olacaktı ama keşke buna ket vurulmasaydı. Ülkemiz önemli, iktidar olmalıyız, istihdam için daha önemli kapılarımız açılacak. Hiçbir partili arkadaşımızın evine ekmek götürmekte gönlüm razı olmuyor ve ekmek götürene de parmak sallanmasına asla müsaade etmeyeceğim. Bu örgüt çok şeyi hak ediyor çok şeyi… Biz belediye başkanımızla, örgütümüzle Bayraklı’da kenetleneceğiz. Dostlukla sarılarak partimizi büyütüp Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yaparak iktidara yürümeliyiz.

“BASKIYA KORKUYA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Biz baskıya, korkuya, Bayraklı’da hangi iş yerinde olursa olsun izin vermeyeceğiz. Benim hasırlarım hazır bunu kapının önüne serip o insanlarla gidip isyan edeceğiz isyan… Biz acıyı bal dostluğu yol eyledik. Beraber yürüyeceğiz beraber. Bizim felsefemiz de ayrıştırmak, ötelemek de yok. Biz de sınıfta yok, biz bütün örgütümüzle beraber karar alarak, görüş alarak çalışacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.