Melek Eryazıcı’dan İngilizce öykü kitabı

Melek Eryazıcı’dan İngilizce öykü kitabı

İngilizce öğretmeni ve öykü yazarı Melek Eryazıcı son öykü kitabını İngilizce yazdı.

Türkiye’de Yabancı Dil Öğrenim farkındalığı oluşturmak, İngilizce okuma becerisi kazandırmak ve dil gelişimini desteklemek amacıyla kaleme aldığı ‘The Adventures of Luna, Buga and Ayana’ (Luna, Buga ve Ayana'nın Maceraları) ortaokul seviyesi öğrencileriyle buluştu. Yitik Ülke Yayınları’ndan çıkan kitap, ilk andan itibaren öğrencilerin ilgisini çekti.  

Değerler Eğitimi merkezli kitap serisi olduğunu belirten İngilizce Öğretmeni Melek Eryazıcı yazdığı kitabın içinde yer alan çizimlerin de konuşma becerisini geliştirmek üzere özel olarak Belgin Kırmızıoğlu tarafından resmedildiğini söyledi. Kişisel farkındalık, saygı, çevre bilinci ve sorumluluk temalarıyla şekillenen kitapta, öğrencilerin akademik ve sosyal alanlardaki bilinç yükseltici değerlerlerle öğrenim sürdürmesini amaçladığını dile getiren Eryazıcı, “Kitabın ana temasını oluşturan bu değerler, öğrencilere yaşantıları boyunca ihtiyaç duydukları sosyal ve duygusal unsurları aşılarken, konforlu öğrenim olanağı da sağlıyor. Kitap içerisinde yer alan interaktif çalışma sayfaları, yaratıcı düşünce, toplumda varolması gereken değerlerin bilincine varma ve öğrendiği dili içselleştirerek davranışa dönüştürme yetisi kazandırması amacıyla tasarlandı” dedi. 

Derecelendirilmiş öykü seçkisi, 10-15 yaş grubu öğrencilerinin bilgi ve dil becerilerini pratik bir şekilde geliştirirken, günlük İngilizce konuşabilme becerisini de desteklemektedir. Üç kitaptan oluşacak serini ilk kitabı olan ‘The Adventures of Luna, Buga and Ayana’ okurlarıyla buluşmaya başladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.