Memleket Partisi Başkan Adayı Erişen: Bayındır artık çaresiz değil

Memleket Partisi Başkan Adayı Erişen: Bayındır artık çaresiz değil

Saha çalışmalarına hız veren Memleket Partisi Bayındır Belediye Başkan Adayı Y. Mimar Ali Saip Erişen, "Artık yeni bir yol var, Bayındır çaresiz değil" dedi.

Memleket Partisi Bayındır Belediye Başkan Adayı Ali Saip Erişen, saha çalışmalarına hız verdi. Çalınmadık kapı bırakmayacağız diyen Erişen, Bayındır Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyareti ve halk buluşmasında önemli mesajlar verdi. İlçede kapı kapı seçim çalışmalarına devam eden Erişen, mevcut siyasi ortamda seçmenin zorda bırakıldığını belirterek "Artık yeni bir yol var, Bayındır çaresiz değil" dedi.

65cc99ab53980.jpg

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe halkıyla bir araya gelen Erişen "Bayındır halkı mevcut belediye hizmetlerinden memnuniyetsiz, buna rağmen önceki dönemlerde siyaset yaptığım parti, ilçe halkının isteklerine duyarsız, kör ve sağır olmuştur. İzmir'in en güzel ilçesi, çiçeğin başkenti çok daha fazlasını hak ediyor. Bizler demokrasiden yana cumhuriyetin değişmez ilkelerinin yılmaz savunucuları olarak, kapı kapı dolaşarak 'Bayındır çaresiz değil' ne cumhur ne millet tek yol memleket diyoruz. Hemşehrilerimiz bizi halkçı başkan olarak bağrına basıyor, bize inananları mahçup etmeyecek, çok çalışacağız" diye konuştu.

65cc996cb7d54.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.