Memleket Partisi İzmir'den orman yangınları çağrısı!

Memleket Partisi İzmir'den orman yangınları çağrısı!

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, son dönemde İzmir ve çevresinde meydana gelen orman yangınlarına dikkat çeken önlem alınması çağrısında bulundu.

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz mesajında; ‘’Bölgemizde son günlerde ortaya çıkan orman yangınlarında mağdur olan tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, bu olayların tekrarlanmaması için yahut mevcut riskleri azaltıp zararı en aza indirmek için tüm vatandaşlarımızı daha dikkatli olmaya, yöneticilerimizi de daha tedbirli olmaya ve daha çok önlem almaya çağırıyoruz.’’ dedi.

Orman yangınlarının periyodik olarak, aynı dönem ve aynı bölgelerde meydana gelmesine dikkat çeken Oğuz; ‘’Bakanlığın orman yangınlarının çıkmasını engelleyici tedbirler alırken ve özellikle yangının meydana geldiği bölgelerde, siyasi çekişmeyi bir kenara bırakıp, yerel yönetimlerle uyum içinde çalışmalıdır.’’ Ayrıca bakanlığın yangınla mücadele konusunda daha büyük bütçelerle daha donanımlı yangın müdahale araç ve gereçlerine sahip olması gerektiğini vurguladı.

memleket-partisi-egilim-yoklamasi-cuneyt-oguz-dan-uyelere-cagri-91.jpg

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz vatandaşları da daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyararak; yangınlara sebebiyet verici davranışlardan kaçınmamız gerektiğini, yangınla ilgili herhangi bir belirti görüldüğünde hemen ilgili mercilere bildirilmesinin vatandaşlık görevi olduğunu söyledi. Oğuz ‘’Ormanlar milli servetimizdir. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; ‘Ormansız yurt, vatan değildir.’’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.