Memur-Sen İzmir, "15 Temmuz" ruhuyla kan bağışında bulunacak

Memur-Sen İzmir, "15 Temmuz" ruhuyla kan bağışında bulunacak

Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği, Türk Kızılayı ile ortak yürüteceği çalışma kapsamında İzmir'de 30 ilçede üyelerinin katılımıyla kan bağışında bulunacak.

İzmir'de yaklaşık 40 bin üyesi bulunan Memur-Sen Konfederasyonu, Türk Kızılayı ile yürüttüğü ortak çalışma kapsamında İzmir'in 30 ilçesinde kan bağışı organizasyonu düzenliyor. Üyelerinin desteğiyle "15 Temmuz Ruhuyla Kızılay'a kan veriyoruz, Türkiye'ye can oluyoruz" sloganıyla İzmir'in tüm ilçelerinde yürütülecek kan bağışı kampanyasına Bornova'da başlangıç yapılırken, kampanya 4 Kasım Cuma günü Gaziemir ile sona erecek. Kızılay tarafından ilçelerde önceden belirlenen noktalarda kurulacak kan alma ekiplerinde bağışta bulunacak olan Memur-Sen üyeleri, 2 hafta sürecek kampanya süresi boyunca kan bağışının hayati önemine dikkat çekecek, en az 2 bin 500 ünite kan bağışı toplamaya çalışacak. Üyeler, tüm ilçelerde sabah 10 ile akşam 18 saatleri arasında bağışta bulunabilecek.


Bina: Türkiye'ye can olacağız
Bornova'da Cumhuriyet Meydanında başlatılan ve belirlenen günlerde İzmir'in tüm ilçelerinde yürütülecek kan bağışı organizasyonuna Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr.Gökay Gök ve Memur-Sen üyeleri katıldılar. Kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, Türk Kızılay'ı ile planlı ve koordineli bir çalışma yürüttüklerine değinerek, "Teşkilatımız tüm birimleriyle kampanya için alarma geçti. Planlı, programlı bir sürecin ardından bu yılda da en iyi şekilde kan bağışı kampanyasını yürütmek istiyoruz. Türk Kızılay'ı yetkilileri ile sürekli görüşüyoruz. Tüm üyelerimizi, 15 Temmuz ruhuyla Türk Kızılayı'na kan bağışı yapmaya davet ediyoruz" diye konuştu.


Bağışlanan her kan kurtarılan 3 can
Bağışlanan her kanın 3 canı kurtaracağının da altını çizen Ali Musa Bina, "Özellikle içinden geçtiğimiz bu kritik dönemlerde, böylesi hayati bir konuda duyarlılığımızı en üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Bu sosyal sorumluluk bilinciyle 40 bin üyeye sahip Memur-Sen İzmir ailesi olarak üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.


Bina ayrıca, Kızılay'a kan bağışında bulunulması için Memur-Sen üyelerine kısa mesaj ve sosyal medya yoluyla da çağrıda bulunduklarını belirtti. 
 
Türk Kızılayı Ege Bölge kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök ise, Memur-Sen ile düzenli olarak gerçekleştirilen kan bağışı kampanyalarının, bölgemizin kan ihtiyacını karşılamaya büyük bir destek sağladığını belirtmiştir. Verdikleri destekten ötürü Memur-Sen İzmir İl Temsilciliğine, bağışlanan kanı kullanan tüm hasta ve hasta yakınları adına teşekkürlerini ifade etmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.